☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Bunu ögrendiğim iyi oldu
Logitech var zaten

Logitech var zaten
maalesef sadece logitech farelerde çalışır.Ellerine sağlık everest SM-790 modelinde çalışırmı
20 güne yakındır kullanıyorum elmas oldum ban yok hala. tabii ki de kendi riskinde kullanarkadaşlar bu ban sebebimidir? Ban yeme olasılığı nedir ? Pek bilmıyorum bu konuyu
maalesef bildiğim yok internette arat belki bulursun kankaKankam corsair için bildiğin var mı,Sırf şunun için logitech alıcam sanırım
kodun 8. satırındayok abi valla g4e basıyorm herşeyi yaptım hiç bir şekilde çalışmıyo
bu kısımdaki 4'ü hangi sayıya çevirirsen o g tuşuna basınca aktif olur kanka, belki g4'ün bozuktur öyle dene, ayrıca g4'e basılı tutarak çalıştırmayacaksın bir kere basıp sonra sol tıka basılı tutacaksınif (event == "MOUSE_BUTTON_PRESSED" and arg == 4) then
bloody corsair falan gibi markalarda da var kanka, razer'da da var diye biliyorumsadece logitechte böyle bir özellik olması kötü ya öbür firmalar razer fln hariç yaptıkları ekipmanlara yazılım yapmaya üşeniyor yazık valla:/
olur kanka ondan da fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum, youtube'da ara bulursunghub olmayan mause larda çalışmıyor mu bende g300s var ghub desteklemiyor ama logitech gaming software var oradan olmuyor mu
bende olmadı yardım ewder misinçok işime yaradı kankam sağolasın