pubg lite macro kullanmak istiyorum bu mause uygun değil mi bunun içinAlınır eskiden kullanıyordum sorun çıkmadı hiç
kendi programından ayarlayabiliyorsunpubg lite macro kullanmak istiyorum bu mause uygun değil mi bunun için
çokta pahalı değil bugün a101 lere geldi 150 lirabiraz kazık bence daha iyileri var ama iyi bir mouse D:
Post automatically merged:
kendi programından ayarlayabiliyorsun
değiştirme nedenin nedir mauseyi3 hafta önceye kadar kullanıyodum güzel yani alınır
yenim mousu kırdı yoksa değiştirmezdim D:değiştirme nedenin nedir mauseyi
tamam anladım teşekkür ederimyenim mousu kırdı yoksa değiştirmezdim D:
küçük derken kablosuzlar kadar değildir heraldeMouse gayet güzel fakat küçük ona göre alabilirsin.
çok teşekkür ederim o zaman doğru almaya gideyim hazır a101e gelmişkendostum kac yıldır kullanıyorum banamasın demedı cogu ınsanada önerıyorum mause tam bır fp canavrı
bence kacırma dırek al ve elın kucukce cok rahat şekılde kavrayabılıyorsunçok teşekkür ederim o zaman doğru almaya gideyim hazır a101e gelmişken
eyvallah kardeşimAlçünkü gerçekten kaliteli bir mouse ben logitech g203 prodigy kullanıyorum güzel performans veriyor, 300 ü ise arkadaşım kullanıyor aylardır. Warframe oyuncusudur ve 7 24 oynar. Ve mükemmel kalitesi var tavsiye ediyorum
ben g27 alcam iyimi o