O Siteyi Biliyorum Aslında Ama Pek Anlamıyorumbanner i kolay bi şekilde panzoid sitesinden yapabilirsin aşırı basit
Diğer Arkadaşla Mesajı Aynı Atmışsın Kardeşim.Mesajın Spam'a Geçtiği İçin Bildirmek Zorundayım.banner i kolay bi şekilde panzoid sitesinden yapabilirsin basit
adobe photo shop ile yapması cok kolay nasıl bi şey istiyon tasarlıyı verem sana hayrımaYoutube İçin Kanal Açmayı Planlıyorum Ve Bu Kanal Sadece Bir Oyun Üzerine Değilde Tüm Oyunlar Üzerine Olacak.Profil Resmi ve Banneri Yapabilecek Arkadaşlar Varsa Konu Altında Yazarsa Sevinirim.
İstediğim Logo Ve Banner Beyaz Renk Üzerine Yapılmış Sade ve Şık Bir Tasarım Olması.Benim İçin Önemli Olan Renkler Beyaz ve Kırmızı Olmasıdır.
Şimdiden Yapanların Eline Sağlık DiyorumMaddi Durumum Olsaydı Karşılığını Verirdim Ama Malesef Yok.Pek Uğraşmanıza Gerekte Yok Cart Curt Bir Çizim Olsada Yeterli
İstediğim Tür Oyunla İlgili Olsun Yeterli Aslında Açık Renk Mesela Beyaz Arka Plan Üstüne Oyunlarla İlgi Birşeyler Olsa Yeterli.Ben Genelde Sadeliğe Önem Veriyorum.Çok Teşekkür Ederim ŞimdidenUlaş kardeşim bana nasıl birşey istedigini söyle ayarlayabilirim
Oyunla İlgi Olması Yeterli Aslında.Birde Beyaz Fonlu Olursa Güzel Olur.Yani Arka Planı Beyaz Olacakadobe photo shop ile yapması cok kolay nasıl bi şey istiyon tasarlıyı verem sana hayrıma
özelden instanı yaz bitince göndereyim sanaİstediğim Tür Oyunla İlgili Olsun Yeterli Aslında Açık Renk Mesela Beyaz Arka Plan Üstüne Oyunlarla İlgi Birşeyler Olsa Yeterli.Ben Genelde Sadeliğe Önem Veriyorum.Çok Teşekkür Ederim Şimdiden
Olsun Konuya Girip Bunu Söylemen Bile Bir İncelikmalesef D:
Yapamam
kadirsar diye bir arkadaş şuan yapıyor yinede teşekkür ederim ama yapmak istersen özelden instagram adresimi bırakabilirimUlaş Bana Ayarlıyım
evet ama ben pek anlamıyorum o siteden.birde benim evde internetim olmadığı için photoshop programlarını indiremiyorum.telefondaki internetimi hotspot olarak pc de kullandığım için biraz kısıtlı netim varPanzoidi az çok biliyorum orada daha çok kanal introsu gibi şeyler var.
aslında güzel bir fikir teşekkür ederim1440x2160 çözünürlükte bir beyaz resim alıp, internettende font bulup png resimleride toplayıp rahat ve kolay bir şekilde photoscape ile yapabilirsin.
düşünmen bile yeterli benim için.bir arkadaş şuanda yapıyor banneri.sadece logo kaldıbanner yaparım 3d cinema4d ile yaz özelden
logoda yaparım knk istiyorsan nasıl istediğine bğlı özele gelir msn 1 dkkalığınaaslında güzel bir fikir teşekkür ederim
Post automatically merged:
düşünmen bile yeterli benim için.bir arkadaş şuanda yapıyor banneri.sadece logo kaldı
teşekkür ederim özelden mesajı yolluyorum sanalogoda yaparım knk istiyorsan nasıl istediğine bğlı özele gelir msn 1 dkkalığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?