- Konuyu başlatan
knka biliyorum kolay olduğunu ama dediğim gibi evimde net yok teldeki neti hotspot olarak pcde kullanıyorum ve photoshop programının boyutuda yüksek indirebilmem biraz zorphotoshop dan yap knk bundan kolay ne var
knka biliyorum kolay olduğunu ama dediğim gibi evimde net yok teldeki neti hotspot olarak pcde kullanıyorum ve photoshop programının boyutuda yüksek indirebilmem biraz zorphotoshop dan yap knk bundan kolay ne var
anladım bende photoshop olsa hallederdim 2 dk kbknka biliyorum kolay olduğunu ama dediğim gibi evimde net yok teldeki neti hotspot olarak pcde kullanıyorum ve photoshop programının boyutuda yüksek indirebilmem biraz zor![]()
nedemek ya düşünüyor olman bile yeterlianladım bende photoshop olsa hallederdim 2 dk kb
ben azcık anlıyorum ama evde netim olmaması sebebiyle kısıtlamalarım var.bu yüzden yardım istedim arkadaşlardanhiç anlamiyorum o işlerden
Teşekkür Ederim Kanal ismi Game Play One OlacakKanalın ismini vs yazarsan yardımcı olabilirim
İns: mca.tr
Gün içerisinde dönüş yapacağımTeşekkür Ederim Kanal ismi Game Play One Olacak![]()
teşekkür ederim çok saolasın ya şimdiden emeğine sağlıkGün içerisinde dönüş yapacağım
Kral bana instadan ulaşır mısın detay vermen için ve istediğin birşey yapalımteşekkür ederim çok saolasın ya şimdiden emeğine sağlık![]()
Panzoid öneriyorum çok iyi bir sitedir kolay bir şekilde tasarımlar yapabilrisin veya başkalarının bannerlarını editleyerk efsane şeyler tasarlarsın.Youtube İçin Kanal Açmayı Planlıyorum Ve Bu Kanal Sadece Bir Oyun Üzerine Değilde Tüm Oyunlar Üzerine Olacak.Profil Resmi ve Banneri Yapabilecek Arkadaşlar Varsa Konu Altında Yazarsa Sevinirim.
İstediğim Logo Ve Banner Beyaz Renk Üzerine Yapılmış Sade ve Şık Bir Tasarım Olması.Benim İçin Önemli Olan Renkler Beyaz ve Kırmızı Olmasıdır.
Şimdiden Yapanların Eline Sağlık DiyorumMaddi Durumum Olsaydı Karşılığını Verirdim Ama Malesef Yok.Pek Uğraşmanıza Gerekte Yok Cart Curt Bir Çizim Olsada Yeterli
![]()