Logo Çalışmam // Yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
yapabilirsen forma da olabilir dostum tabi ki ama forma seni çok uğraştırır gibime geliyor çok yorulcaksan sadece logo da yapabilirsen minnettar olurum kral
evet kıyafet tasarımı bi hayli uğraştırıcı. ancak logo konusunda yardımcı olabilirim. logo da ne yazıcağını ve sevdiğin bi temayı bana söylersen güzel bir ürün çıkartabilirim ^^

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
evet kıyafet tasarımı bi hayli uğraştırıcı. ancak logo konusunda yardımcı olabilirim. logo da ne yazıcağını ve sevdiğin bi temayı bana söylersen güzel bir ürün çıkartabilirim ^^
#Sєяєпiту¯✓ genelde nickim bu şekilde dostum şekilli harfleri kabul etmezsen #Serenity olarak da yapabilirsin,
ayrıca tema hakkında da pek bilgim olmasa da dijital yazılı logolar hoşuma gidiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Güzel olmuş kardeşim emeğine sağlık <3
teşekkür ederim :)
#Sєяєпiту¯✓ genelde nickim bu şekilde dostum şekilli harfleri kabul etmezsen #Serenity olarak da yapabilirsin,
ayrıca tema hakkında da pek bilgim olmasa da dijital yazılı logolar hoşuma gidiyor
bugün içerisinde bi şeyler yapar atarım. istersen kullanırsın istersen kullanmazsın :D
Post automatically merged:

teşekkür ederim :)

bugün içerisinde bi şeyler yapar atarım. istersen kullanırsın istersen kullanmazsın :D
valla sabahtan beri bi şeyler çizdim karaladım ama dişe dokunur bi şey çıkmadı ortaya :D kusura bakma yaparım dedim gün içerisinde ama işlerime dönmem lazım. aklımdasın. boş vakit bulduğumda bi kaç çalışma yaparım. acelesi yok anladığım kadarıyla :D

Son düzenleme:
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Dostum ne kusuru herkesin kendince işleri oluyor tabi geçimini sağlamak zorundasın bi noktada, düşüncen için teşekkür ederim. Acelesi yok buralardayım istediğin zaman pm den atabilirsin dostum kolay gelsin iyi çalışmalar, iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dostum ne kusuru herkesin kendince işleri oluyor tabi geçimini sağlamak zorundasın bi noktada, düşüncen için teşekkür ederim. Acelesi yok buralardayım istediğin zaman pm den atabilirsin dostum kolay gelsin iyi çalışmalar, iyi forumlar
teşekkür ederim :) iyi forumlar

Bana kimse değil sen lazımsın
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba sevgili forum sakinleri :D

Bir kaç hafta önce boş vaktimde yapmış olduğum logo çalışmalarını beğeninize sunuyorum. Mümkün olduğunca yapıcı eleştri yaparsanız sevinirim ^^
Beğenmediğiniz yeri nedeni ile birlikte belirtirseniz emin olun bana çok faydanız dokunur.

:resim:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sadece Adobe Illustrator programını kullandım.​
Yazı yazma stili çok iyi ya 2.D Yandan bakış gibi birşey olmuş hatta 3D Diyelim.

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yazi fontları sanki buyuk gelmis ya da resim boyutunu kucuk secmissin. Basarilar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Tamam logo olabilir ben de logo oldugunu biliyorum ama yazi buyuk asiri buyuk yani boyutuna gore anlatabildim mi benim gozumde boyle
logo zaten yazıdan oluşuyor :D eğer görselin şu gördüğün boyutta kullanılıcağını düşünüyosan yanlış düşünüyosun. vektörel çalışmalar istenildiği boyutta kullanılabilir. ben yüksek ppi değeri ile çalıştığım için çıktı büyük oldu :D

where is the hareket there is the bereket
Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
3 ve 4. logo daha bir logoya benzemiş güzel olmuş eline sağlık.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
çok karışık durmuş biraz daha anlaşılır yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...