Uğraştığımı atıyorum.Hepsine uğraşıyorum ?Güzel olmuş eline sağlık ama bir önerim olacak.
Belli ki senin için 10 dakikalık çalışma.
Kendini foruma kanıtlama çabasına giriyorsun ama zaten çoğu kişi biliyor photoshop bilgin olduğunu.
Yani demem o ki: Uğraştığını at, yaptığın herşeyi atma.
AynenGüzel olmuş eline sağlık ama bir önerim olacak.
Belli ki senin için 10 dakikalık çalışma.
Kendini foruma kanıtlama çabasına giriyorsun ama zaten çoğu kişi biliyor photoshop bilgin olduğunu.
Yani demem o ki: Uğraştığını at, yaptığın herşeyi atma.
mesela imzandaki gibi birşey çok uğraştıgın önüne gelen herşeyi atma demek istiyorUğraştığımı atıyorum.Hepsine uğraşıyorum ?
@TeguardiaNW Bilemiyorum 1 2 Hafta önce her isteyene yapardım fakat şimdi pc ara veriyorum yavaştan özelden yazarsın boş vaktimde yaparım
Çalışmanda bir kaç parça bir şey var çok çok kısa zamanda yapılmış olduğu belli oluyor. Zaman harcarsan daha güzel şeyler çıkaracağına emin olabilirsin.Uğraştığımı atıyorum.Hepsine uğraşıyorum ?
@TeguardiaNW Bilemiyorum 1 2 Hafta önce her isteyene yapardım fakat şimdi pc ara veriyorum yavaştan özelden yazarsın boş vaktimde yaparım
Hayır öyle gif yapmayı bıraktım Kafam esince yapıyorumAynen
mesela imzandaki gibi birşey çok uğraştıgın önüne gelen herşeyi atma demek istiyor
İmzandan banada yaparmısın
Bir kaç parça bir şey var fakat buna uğraştım yani Biraz yeni bir şeyler denemeye çalıstıgım için attım bunu Eywallah.Çalışmanda bir kaç parça bir şey var çok çok kısa zamanda yapılmış olduğu belli oluyor. Zaman harcarsan daha güzel şeyler çıkaracağına emin olabilirsin.
Özelden yazamıyorum da sen yazarsanUğraştığımı atıyorum.Hepsine uğraşıyorum ?
O halkalara level & emboss verseydin gerçekçi olsalardı keşkeHayır öyle gif yapmayı bıraktım Kafam esince yapıyorum
Bir kaç parça bir şey var fakat buna uğraştım yani Biraz yeni bir şeyler denemeye çalıstıgım için attım bunu Eywallah.
Level & Emboss derken ?O halkalara level & emboss verseydin gerçekçi olsalardı keşke
Saü tarafta katmanlar kısmından halkayı buluyorsun ve üzerine sağ tıklayıp blending options diyorsun en üstte level % emboss olacak onu bir dene istersen dahagüzel gözükeceğine eminim ellerine sağlık tekrardanLevel & Emboss derken ?
Yok öyle kötü olurdu zaten bu Logo.X yazması daha mantıklı bence baş harf olarakx olması kötü durmuş xChinzty olsaydı daha güzel olurdu.
@GodlyHanaS Benim Ps türkçe demek istediğin yeri anladım ingilizce kullanmadığım için anlamamıstım Olabilir bilmiyorumda halkaya eğim ve kabartma yani Level & Emboss verince ben güzel duracağını düşünmüyorum ama yinede teşekkür ederim
Yok öyle kötü olurdu zaten bu Logo.X yazması daha mantıklı bence baş harf olarak
Yapacak bir şey yok Nickim o olduğu için Baş Harf olarak X kalıyor ve bence güzel durdu ama senin düşüncen öyle eywallah.x tasarımlarda güzel durmuyor mantıken dogru olsa da
İsmin öyle oldugu için x olması daha dogru olur haklısınYapacak bir şey yok Nickim o olduğu için Baş Harf olarak X kalıyor ve bence güzel durdu ama senin düşüncen öyle eywallah.
Eywallah Teşekkür ederimefsan olmuş be