Logo ve arka plan isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgim olmadığı için arkadaşlar logo, arkaplan vb. tasarımlara yayın için ihtiyacım var. Müsait olup ilgilenebilecek arkadaşlar 'SjoH ' olacak şekilde uyarlayabilinirse çok müteşekkir kalırım.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum profesyonel bir çalışma olmasa da iyi bir sonuç ortaya çıkarmaya çalıştım.
30dk edit.com😄👍
Ekran Alıntısı3.PNG

Ekran Alıntısı4.PNG

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Pixlr var knk intarnet uzerinde basit sekilde yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilgim olmadığı için arkadaşlar logo, arkaplan vb. tasarımlara yayın için ihtiyacım var. Müsait olup ilgilenebilecek arkadaşlar 'SjoH ' olacak şekilde uyarlayabilinirse çok müteşekkir kalırım.
tam olarak nasıl birşey istiyorsun?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tam olarak nasıl birşey istiyorsun?
Çok profesyonel olmasa da göz yormadan yayında yeri kalacak arka planda kalacak yeri gelecek mola ekranı gibi duracak gibi. Maksat paintten sjoh yazmaktansa bilenlerden istemek :)
Post automatically merged:

dostum profesyonel bir çalışma olmasa da iyi bir sonuç ortaya çıkarmaya çalıştım.
30dk edit.com😄👍
Ekli dosyayı görüntüle 82245
Ekli dosyayı görüntüle 82249
Emeğine sağlık ne demek, teşekkür ederim.

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Çok profesyonel olmasa da göz yormadan yayında yeri kalacak arka planda kalacak yeri gelecek mola ekranı gibi duracak gibi. Maksat paintten sjoh yazmaktansa bilenlerden istemek :)
dostum professional bir çalışma için adobe effect kullanmak gerekli bu iş içinde üst düzey bir pc lazım biraz uzak metraj ve perspektif edit yapabilsem gerçeğe yakın bir şey olurda 30dk lık edit bu kadar oluyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum professional bir çalışma için adobe effect kullanmak gerekli bu iş içinde üst düzey bir pc lazım biraz uzak metraj ve perspektif edit yapabilsem gerçeğe yakın bir şey olurda 30dk lık edit bu kadar oluyor :D
Teşekkür ederim zaten uğraşıp emek verdiğin için, başka bir arkadaş sormuştu ona anlatmak için öyle dedim :)

Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Teşekkür ederim zaten uğraşıp emek verdiğin için, başka bir arkadaş sormuştu ona anlatmak için öyle dedim :)
logo yapmakta bir sanat dostum kalite olmasada önemli olan yapbilmek :)
kendinde tasarlamak istiyorsan Adobe Creative Cloud Express sitesini deneyebilirsin adobe bu siteyi yeni yapmış photo edidörlere bile taş çıkarır cinsten bir site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...