Discord gelebilir misin?@Crystal daha iyi yapar, eğer kabul ederse onun yaptığını kullanacağına eminim ama bende fena değilimdir. Deneyeyim mi ?
ben burdan istediğimi anlatayım ozaman .DC yok maalesef
Bunu attığını görmemiştim de zaten tavsiye etmem. Paintten çıkma gibiEkli dosyayı görüntüle 22534 dediğim resim bu bunun arkasına mavi renkte güzel bir arka plan o arkaplanada uyumlu bir font ile Waaps yazısı
öyle deme kendim bakarak çizdimPek bir şey bekleme zaten yetenekli değilim.
Ekli dosyayı görüntüle 22536
Ekli dosyayı görüntüle 22537
Post automatically merged:
Bunu attığını görmemiştim de zaten tavsiye etmem. Paintten çıkma gibi
Rica ederimöyle deme kendim bakarak çizdimbenim elimden gelen oydu ama sen varya müthişsin teşekkürler
Ne tarz bir şey istiyorsun?Birde benim Youtube kanalım için yapabilir misiniz ? Kanal ismi METCEM
avatar yapacağım aklımda bir figür yok . doğaçlama yapabilirsinizNe tarz bir şey istiyorsun?
pp olarak kullanıcaksan bunu kullan.Ellerinize sağlık valla çok teşekkürler .
Çoğu yerde bunu kullanıyorum çok hoş bunu nereden yaptın az çok Adobe Illustrator ve Photoshop biliyorum ama yapamıyorum .
Photoshop dersleri izleyerek öğrenebilirsin. En önemlisi pratik yapman programı kurcalayacaksın her şeyi youtubeda bulamazsın. Öğrenmek istedikten sonra yaparsın. O kadar zor bir şey değil. Bu arada küçül durmuş o yüzden sana diğer pp yi kullan dedim arkaplan ekledim, bence daha hoş olduÇoğu yerde bunu kullanıyorum çok hoş bunu nereden yaptın az çok Adobe Illustrator ve Photoshop biliyorum ama yapamıyorum .
Onu farketmedim tamamdır .Photoshop dersleri izleyerek öğrenebilirsin. En önemlisi pratik yapman programı kurcalayacaksın her şeyi youtubeda bulamazsın. Öğrenmek istedikten sonra yaparsın. O kadar zor bir şey değil. Bu arada küçül durmuş o yüzden sana diğer pp yi kullan dedim arkaplan ekledim, bence daha hoş oldu. İyi Forumlar.
Hydra Artz Youtube tavsiye ederim bence güzel bir şekilde photoshop ve ae anlatıyor.Onu farketmedim tamamdır .
Photoshop da herşeyi biliyorum birçok kurslara gittim direk ama hep fotoğraflar üstünde düzenleme ve vektör çizim yapabiliyorum hiç böyle logo afişti wallpaper tarzı birçey yapamıyorum nasıl ne ile yapıcağımı bilmiyorum tüm toolları biliyorum ama yapamıyorum