teşekkürler biraz bilsem kıte falan kalista tercih ederdimBotta draven ve kalista
teşekkürler kankam irelia baya bir güçlü zaten kendimde oynuyordumtop lane de oynuyorsan orn, irelia mid lane de oynuyorsan annie, adc oynuyorsan draven earlyleri baya güçlü gerçi kasınca late game de güçlü oluyor bunların
LeonaOyunun erken aşaması en güçlü şampiyon hangisidir sizce? Dakika 0-20 arasını kastediyorum.
bence olaf çünkü kalkanı saldırı hızı can çalması fazla hasar yememesi dövüşçü çarları 1v1de rahatça almasının yanı sıra çok fazla hasar çıkarıyorOyunun erken aşaması en güçlü şampiyon hangisidir sizce? Dakika 0-20 arasını kastediyorum.
teşekkürler oynamayı deniycembence olaf çünkü kalkanı saldırı hızı can çalması fazla hasar yememesi dövüşçü çarları 1v1de rahatça almasının yanı sıra çok fazla hasar çıkarıyor
hmm support biraz tilt edici ya çok cc atıyor
rica ederim iyi oyunlarteşekkürler oynamayı deniycem
Post automatically merged:
hmm support biraz tilt edici ya çok cc atıyor
teşekkürler anivia çok tilt edici rakibe gelince o yüzden kendimde oynamak istemiyorumSett, Warwick, Jax, Olaf, Yone, Anivia, Ashe, Kalista
Top,Junglehangi lanede oynadigina bagli
ne demek iyi eğlencelerteşekkürler anivia çok tilt edici rakibe gelince o yüzden kendimde oynamak istemiyorum
Post automatically merged:
Top,Jungle