Onaylı Üye
30 LvL unranked hesap alıp sc ile 10/10 win alsam tahmini olarak hangi lige atar
dostum sc ile mi oynadın ?Daha geçen 30 lvl hesap yerleştirme maçları attim 9 w 1 lose yaptim gümüş 2 ye atti ona göre hesaplamani yaparsin
taşımak için hangisi daha garanti lux, xerath veya başka önereceğin bişey varmı ?Golda kesin atarsın Scriptle Diamonda yükselmek çok kolay kesinlikle bot lane oyna bot lane çok efektif maç taşımak için full ap lux xerath falan al babaaa
hesabı 30 lvl unranked olarak satın alıcamyeni başladıysan silver 1 falan max
işte silvera falan atarhesabı 30 lvl unranked olarak satın alıcam
xerath bence çok uzaktan rakibi darlayıp savaşı başlamadan bitirebiliyosun çoğu zaman kaçamıyorlar 2-3 kill sonra kartopuna baglayıp önüne geleni yamultuyor karakterdostum sc ile mi oynadın ?
Post automatically merged:
taşımak için hangisi daha garanti lux, xerath veya başka önereceğin bişey varmı ?
forumda okuyorum herkes xerath diyorxerath bence çok uzaktan rakibi darlayıp savaşı başlamadan bitirebiliyosun çoğu zaman kaçamıyorlar 2-3 kill sonra kartopuna baglayıp önüne geleni yamultuyor karakter
dostum neye güvenerek bu kadar net bir bilgi verdin açıklayabilir misin ?gümüş 1 56 lp atar bir oyun daha kazarnırsan gold atar
hiç o açıdan düşünmemiştimforumda okuyorum herkes xerath diyorama kasmaya çalışırken ban yeme olasılığın daha fazla olmıcak mı ?