League of Legends 13. sezon hakkında neler düşünüyorsunuz? Oyun artık böyle daha mı iyi oldu yoksa daha mı kötü oldu? Fikirlerinizi bu konu altında belirtirseniz çok güzel olur.
her zaman yeni güncelleme geldiğinde eskisini özledik der herkes ama alışınca da alışılıyor bu yeni itemler geldiğinde de insanlar beğenmedi alışıldı oynanıyor yine oynanacak ama ben ormanı bu kadar basitleştirmelerini beğenmedim
Jungle a baslamak isteyenler icin iyi gibi ancak jungle rolunu daha guclu hale getirise kafayi siyirtirim. Jungleda zaten damage yemiyor kimse (Ivern bebgeim disinda). Yeni itemlar sikintili sanki, sezon basinda balanced olacagini dusunmuyorum.
Riot ne yapsa ilk hep kötü olmuş dedik ama eğer riot bizi dinleseydi oyun hala 1. sezondaki halinde takılı kalmıştı o yüzden değişiklik iyidir aşırı dengesiz itemleri de zaten kısa sürede nerflerler
biraz daha jungu öne çıkarıp oyunu genel olarak yapısını kolaylaştırmaya harita takibini kolaylaştırmaya falan çalışmışlar zamanla iyi mi oldu kötü mü oldu göreceğiz