LoL'ün gidişatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selamünaleyküm. Ben açıkçası League of Legends'ın 3-4 seneye biteceğini düşünüyorum. Sebeplerini kısaca saymak gerekirse:
  • Elo Hell. Özellikle güncel olarak yaşadığım bir durum. Her ne kadar maçı domine etsem de koridorumu kazansam da asla ama asla Platin kümesinden çıkamıyorum :D
  • Toksik oyuncular. League of Legends'ın ana problemi. Oyunu hayatının bir parçası gibi oynayanlar ve daha dakika 2'deyken birbirlerine sövmeye başlayan takım arkadaşları ve havada uçuşan küfürler.
  • Feederlar. Kısaca açıklamak gerekirse belli bir kitle var ve bu kitle, çalıntı hesap listelerinden hesaplara girip sadece feedliyorlar ve cidden çoğalmaya başladılar. Riot'un bunun önüne geçmesi lazım.
  • Win Trade. Benim sadece bir kere karşılaştığım fakat Grand Master arkadaşımın sıklıkla karşılaştığı bir durum.
Sizce Riot Games, bu durumun üstesinden gelebilecek mi yoksa yavaş yavaş League of Legends bitecek mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Discord alpexe
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yani dediğin gibi 3-4 yıla bir şey kalmayabilir çok eski bi oyun hala da dev bir güncelleme getirmediler ancak o zaman bir şansı olabilir

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Elmas 2 1 arası sürekli gidiyorum wt hile trol fed alayı bar elo boost bile var ama özellikle hile dolu westte bu kadar hile yok

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bana göre bunları durdurmaları zor zaten dosyaları felanda çaldırmışlardı bi ara bu gidişle batar

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dediklerinize tamamen katılıyorum uyguladıkları protokolleri de gözden geçirirsek tahmini ömrü 4 bilemediniz 3 seneye yakındır

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Bunlar uzun zamandır olan şeyler diye biliyorum hile, wt falan. Kolay kolay bitmez gibime geliyor.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Son 7 sezondur challenger olarak oynuyordum. ADC Mainim, şuan script ile bile diamond elodaki garip insanlar yüzünden stuck olarak kaldım ve çıkamıyorum. 25-4 Ezreal'ı 3-12 Naafiri tekleyebiliyorsa ben nasıl lig kasacağım, takım arkadaşları desen herkes irondan boosted, bitmiş oyun. Eski tadı vermiyor zaten, bağımlılıktan oynuyoruz

Hauptscharführer
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
LoL'ün en büyük sıkıntıları toxiclik hangi elo olsun fark etmez her maç oyun başlamadan daha seçim ekranında toxiclik başlıyor. Yok neden bu heroyu seçtin yok neden tutuştur aldın diye adam kendi kendini strese sokup yeniliyor. Bunun başlıca sebepleri olarak jenerasyon değişimidir. Bundan 3 yıl 4 yıl önce oynayan olgun kişiler artık oyunu bıraktı ve bunun yerine yeni jenerasyon çocuklar geçti yaşları 12, 13, 14 refleksleri tam gelişmemiş oldukları için tflerde tepki veremiyolar. Kastırsan bile taşıyamıyor.

2. olarak yüksek eloda wt olayı çok fazla bunun sebebide kadın yayıncı/e-girl diye tarif ettiğimiz kişiler yayın dışına bu şekilde kasıp hava atıyorlar. Sıfır oyun bilgisi, Refleksleriyle Grand Master, Challenger seviyesine kadar çıkıyorlar. Yanındaki kişiler olmasa max Gold olucak kişiler yanlarındaki abaza köpek erkekler yüzünden bu kadar yüksek eloda oynuyorlar. 2 nude atıp 10 20 maç kazandırıyor kendini kadın.

3. Olarak Hile olarak LoL eskiden beri hile barındıran bir oyun bilen bilir azir istediği yere kule açabiliyordu. Mahvolmuş Kralın Kılıcı manuel kullanılıyordu ve sürekli basıyordu hileciler ama şimdi en az 2 oyunda 3 oyunda bir sc geliyor.

4. olarak Ritonun yaptığı en saçma olayından biride fresh hesapları direk plattan gold 1 den başlatması bu yüzden smurfler, feederler ve trolller hep bu elolara denk geliyor. Demirden başlatması gerekirken direk 4 rank atlatıp Plattan başlatması bu ligin hell olmasını sağlıyor.

5. olarak Elo Hell denen saçma salak olaydan cıkmak icin win streak yakalamak lazım buda özellikle TR serverinde zor olduğu için bu kavramın kaldırılması gerektiğini düşünüyorum 26 lp veriyor 25 lp geri alıyor veya 25 verip 31 geri alıyor.

6. Olarak Rito'nun biteceğini düşünmüyorum Riot asla bitmez arkasında Tencent var. Yapacağı tek şey Kore'deki gibi kimlikle oyun alması olucak başka çare olduğunu düşünmüyorum. Report konusuna yönelmesi gerekmekte. Her el en az 2 kişiyi küfürden ondan bundan reportluyorum.

7. Olarak bu jenerasyonun artık hiçbir değere saygı göstermediği için bu kadar toxicleştiğini düşünüyorum adam şehitlere atatürke kadar sövüyor bu kitleden birşey beklenmez zaten zamanında biz birinin annesine bile küfür etmezdik geç allahı kitabı. Annesine küfür etmek için kanlı bıçaklı olmak gerekirdi. Şimdi ise meze olmuş durumda sokakta bile birbirlerinin anasına sövüyorlar.

8. Olarak LoL'ün şampiyonlarındaki denge konusunda bi ton hata yapması. 0 10 Briar gelip canını fulleyip beni tekleyebiliyorsa bunda bi sıkıntı vardır genel olarak denge diye birşey kalmadı oyunda.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3 4 yıl fazla bile bence max 2 sene hatta görse iyi şu an oyuna yeni başlayan oyuncu kitlesi tam olarak 0 öğrenmek imkansız halde kur yeni bi hesap bak bakalım kaç kişi yeni

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
2-3 Yıldır oyun kötü bir yola doğru gidiyor maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
şu ıkı yıl cok kotu gıdıyor boyle gıderse oyuncu sayısı dusecek

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Oyuncu kitlesinde azalma var bu bariz bir gerçek ama bitecek derken wolftü gibi dibi görür mü diyorsan sanmıyorum oyunda çok fazla güncelleme şampiyon ve yenilik yapılmaya çalışıyor tekrar yükselişe geçiş yapabilir

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
tr de 16 lp alıyodum 25 lp gidiyordu zulümdü bildiğin ama bi şekilde oynatıyor kendini alışkanlık gibi bişey oldu lol

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Lol bitmez gibime geliyor riot ne yapar ne eder bulur çaresini. Bitersede farklı bi oyun çıkartıp onla devam eder.

𝒮𝑜𝓃 𝑔𝑜𝓀𝓊
Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
değişen bir şey yok