LoL 1vs1'i en güçlü 5 şampiyon nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Üye
1 HİZMET YILI
Bu 5 li çok can yakar ol diyince akla gelen isimler hwei syndra annie lissandra malzahar

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu 5 li çok can yakar ol diyince akla gelen isimler hwei syndra annie lissandra malzahar
hiçbirisi 1v1de güçlü olan bir hero değilki. belki tfde iş yaparlar. ama 1v1de onları yasuo fizz master yi jax zed mordekaiser nasus(w sü yeter ;) ) gibi herolar alır. ve malzahara karşı cıva yatağan aldınmı malzahar diye birşey kalmıyor ortada.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
şu sıralar sürekli top lane jax yapıyorum çok nadir lane kaybettim lane de çok güçlü

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
darius 5 lik aldımı tek atıyor. ama sett i. settin w sünü doclayabilen çoğu hero yenebilir. sett in w sünü doclarsan fazla problem olmuyo. ama dariusu 5 lik alana kadar öldüremessen darius tek atıyo herkese.

heralde arcane izlediniz ve lolü hiç oynamadınız. jinxi 1v1de kesen en az 70 hero sayabilirim
hayalet ve 5lik darius üstüne koştuğunda gelen korku :D

Üye
1 HİZMET YILI
hwei syndra annie lissandra malzahar
aynen öyle katılıyorum

darius 5 lik aldımı tek atıyor. ama sett i. settin w sünü doclayabilen çoğu hero yenebilir. sett in w sünü doclarsan fazla problem olmuyo. ama dariusu 5 lik alana kadar öldüremessen darius tek atıyo herkese.

heralde arcane izlediniz ve lolü hiç oynamadınız. jinxi 1v1de kesen en az 70 hero sayabilirim
darius yasuo sylas azir syndra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...