Salak saçma şeylere kullandım keşke kullanmasaydım neyse yapıcak bir şey yokmuşbir hesapta en fazla 3 tane oluyor daha da geri gelmiyor diye biliyorum
belirli bir hakkın var diye biliyorum ben olmuyor sonraArkadaşlar uzun süredir iade hakkım yok skin aldım iade edemiyorum ne zaman gelicek iade hakkı bilen var mı?
yanlış biliyorsun ozaman her sene belli bir zaman iade hakkı veriliyor zamanı riot belirliyor en son 30 mayıs 2021de geldi iade politikasıbir hesapta en fazla 3 tane oluyor daha da geri gelmiyor diye biliyorum
bu sene gelmeyebilir hep gelmio paşamArkadaşlar uzun süredir iade hakkım yok skin aldım iade edemiyorum ne zaman gelicek iade hakkı bilen var mı?
ıade hakkın bıttıyse bır daha gelmıyor dıye bılıyorumArkadaşlar uzun süredir iade hakkım yok skin aldım iade edemiyorum ne zaman gelicek iade hakkı bilen var mı?
S13 çıkınca gelir büyük ihtimalleArkadaşlar uzun süredir iade hakkım yok skin aldım iade edemiyorum ne zaman gelicek iade hakkı bilen var mı?
çok rastgele açıklansa bile duyamazsın genelde ranklar 0 landıktan biraz sonra gelebilir ve skini aldıktan bi kaç ay geçerse iade edemezsinArkadaşlar uzun süredir iade hakkım yok skin aldım iade edemiyorum ne zaman gelicek iade hakkı bilen var mı?