Nasıl bu aydan sonra o kadar uzun mu sürecekbu aydan sonra başlar diye biliıyorum ama yanlışta olabilir
evet şuan sezon öncesi dönemdeyizNasıl bu aydan sonra o kadar uzun mu sürecek
Çoğu kişi 2023 başı diye söylüyor ama bence aralık 1 de başlarDereceliler bugün bitecekti hani hala sezon yenilenmedi ne zaman yenilenecek ?
dün sezon bitti diye biliyorum bundan 1 hafta sonra çıkacak diyorlardı.Dereceliler bugün bitecekti hani hala sezon yenilenmedi ne zaman yenilenecek ?
peki neden açılmicak dereceliLeague of Legends 13. Sezon, 16 Kasım 2022’de LoL 12.22 yamasının lansmanı ile başlayacak. Ama dereceliler hemen açılmayacak bilgine.
Sezon öncesi dönem olduğu için pbeye erişim sağlayamayan oyuncuların yeni sezon değişiklerine alışması denemesi varsa şayet bugların temizlenmesi için dereceliler hemen açılmayacak. Zaten ligini önemseyen bir oyuncuysan meta oturana kadar dereceli girmeni tavsiye etmem.peki neden açılmicak dereceli
evet oyle sürebilir ama bu benim bir tahminimdirNasıl bu aydan sonra o kadar uzun mu sürecek
knk dereceli bitti ama hala rank sıfırlanmadı istiyen oynuyabilir ama sezson ödüllerine bir katkısı olmicak diye biliyorum.Dereceliler bugün bitecekti hani hala sezon yenilenmedi ne zaman yenilenecek ?