Üye
Yeni lole başladım bi arkadaş 30 lvl olamazsın olamadan bırakırsın git hesap al dedi bildiğiniz ucuz ve güvenilir varmıdır?
gamesatışdan daha önceden valo hesabı almıştım girdim 5 dakika sonra şifre değiştiİtemsatış, gamesatış gibi sitelerden rahatça 25 30 tl ye hazır hesap alabilirsin report yemezsen asla ban yemezsin
tavsiyem skinlere kanıp pahalı hesaplar almaman çünki çok net hesabı geri alıyorlar sitede birşey yapamıyor %100 paran güvence altında tam bir aldatmaca sadece alışveriş yaparken paranı koruyor siteler şikayetvardan görebilirsin ucuz olan ranked açık 20 liralık hesaplardan alabilirsinYeni lole başladım bi arkadaş 30 lvl olamazsın olamadan bırakırsın git hesap al dedi bildiğiniz ucuz ve güvenilir varmıdır?
kanka takviye satın alıp hızlı bir şekilde 30 olabilirsinsanırım en sağlamı kendin kasmak biraz baktım lvl bot falan diyolardı onun olayı ne?
tam olarak anlamadım hesapmı diyorsun yoksa lvl botmu lvl botsa bildiğin varmı?kanka takviye satın alıp hızlı bir şekilde 30 olabilirsin
aga aldığın hesapların ban yeme riski var ona göre al alacaksanYeni lole başladım bi arkadaş 30 lvl olamazsın olamadan bırakırsın git hesap al dedi bildiğiniz ucuz ve güvenilir varmıdır?
kanka gamesatıştan hesap alıyodum ben 3 tane aldım sorun çıkmadı zaten hepsi botla yapılıyor güvenilir oluyorYeni lole başladım bi arkadaş 30 lvl olamazsın olamadan bırakırsın git hesap al dedi bildiğiniz ucuz ve güvenilir varmıdır?
brom adamlar kişisel sattığı için bazenleri site açığı bulup milleti silkiyolarkanka gamesatıştan hesap alıyodum ben 3 tane aldım sorun çıkmadı zaten hepsi botla yapılıyor güvenilir oluyor