gamemarkt gamesultan a felan bakabilirsin hem bot hesap lar var hemde elle kasılmışlarArkadaşlar, bu EB24 sitesinde gerçekten 30 seviye hesabı 5 10 eurodan koysam satılır mı? Onlar için büyük bir para değil diye düşünüyorum, alırlar herhalde ama siteye yabancıyım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Daha başka siteler var mı? Bu işlerle uğraşanlar bilgi verirse çok makbule geçer.
Aga dc grupları var toplu hesap alım / satımı yapan onlara bi bakArkadaşlar, bu EB24 sitesinde gerçekten 30 seviye hesabı 5 10 eurodan koysam satılır mı? Onlar için büyük bir para değil diye düşünüyorum, alırlar herhalde ama siteye yabancıyım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Daha başka siteler var mı? Bu işlerle uğraşanlar bilgi verirse çok makbule geçer.
İtemsatış,kabasakal olabilir o sitelerde satabilirsinArkadaşlar, bu EB24 sitesinde gerçekten 30 seviye hesabı 5 10 eurodan koysam satılır mı? Onlar için büyük bir para değil diye düşünüyorum, alırlar herhalde ama siteye yabancıyım, nasıl yapacağımı da bilmiyorum. Daha başka siteler var mı? Bu işlerle uğraşanlar bilgi verirse çok makbule geçer.