Minimum Sistem Gereksinimleri | Önerilen Sistem Gereksinimleri |
|---|---|
İşletim sistemi: Windows 7, 8, 10 (64-bit) | İşletim sistemi: Windows 10 (64-bit) |
İşlemci: Intel Core i3-530 / AMD A6-3650 – SSE3 | İşlemci: Intel Core i5-3300 / AMD Ryzen 3 1200 – SSE4 |
Ekran Kartı: Nvidia GeForce 9600GT / AMD HD 6570 / Intel HD 4600 dahili GPU – DirectX 10 ile uyumlu olmalı | Ekran Kartı: Nvidia GeForce 560 / AMD Radeon HD 6950 / Intel UHD 630 dahili GPU |
Ram: 2 GB | Ram: 4 GB |
Depolama: 16 GB kullanılabilir alan (HDD) | Depolama: 16 GB kullanılabilir alan (SSD) |
Ah keşke 32 bit kullansaydım da bırakmak zorunda kalsaydım
Aynıdır diye düşünüyorum. Fakat elimde geçerli bir kanıt bulunmamakta.Minimum gereksinim isteyen ekran kartı hep aynı mıydı yoksa değişmiş mi?
Ana etken bit ya hocam, zaten olduğu gibi düşük sistem gereksinimi.Halen gayet düşük sistemler bence.
Hocam zaten sadece 32 Bit Windows bilgisayarda destek kesildi. Sizin bilgisayarınızda bir fps düşüş veya artış olmayacak.hocam bende 1 deyişen yok orta ayarlarda 400 480 görüyorum fazlası ile yetiyor
Hocam zaten sadece 32 Bit Windows bilgisayarda destek kesildi. Sizin bilgisayarınızda bir fps düşüş veya artış olmayacak.
Rica ederim hocam.anladım hocam bilgilendirme için sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?