Lol açılmıyor yardımcı olur musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Selamın aleyküm lol şampiyon seçim ekranında iken elektrik gidip geldi ve pc kapanıp açıldı birden ardından lole tekrar tıkladığım zaman bu ekranı aldım ve açılmadı oyunu silip tekrar yükledim yine olmadı format attım daha sonra bir ayarlar yapmıştım lol üzerinde ama hatırlamıyorum 1 ay kadar oyun sorunsuz şekilde açıldı oynadım ama şuan hiçbir şekilde ayarıyla falan oynamadığım halde yine aynı hatayı alıyorum hangi uyumlulukta çalıştırsam da açılmıyor böyle kalıyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim.
lol açılmıyor.PNG

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hextech onarınımı indir aç çalıştır knk bi temizlesin sc falan kulandıysan onları kaldır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
dostum oyunla ilgili herseyi sil hatta diski sıfırla derim oyun doslaranı dogrula yeniden yükledikten sonra eger devam ediyorsa pc format at derim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
format atarak kalıcı cozum elde edebılırsın genel herkesın yasadıgı donanımsal bı sorun olabılır genelde cok ısınmadan kasıyor olabılır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka internetinde sorun olabilir. eğer internetten sorun değilse oyunu sil yükle. veya oyunu onarmayı dene. Oda olmassa bilmiyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
hextech i indir ve dene olmazsa oyun dosyalarından loglardan birini siil oyun açılırken kendi kendine güncelleme yapar sonra düzelebilir

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
sağ üstteki ayarlar butonuna basip menüye erisebilirsen tam onarım başlat. olmazsa hextech repair tool'u kullan, o da olmazsa son çare olarak ticket atma ve format atma yollarını izle. umarım çözersin

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sil yeniden yükle anca öyle geçiyor
Yada istemci onar var oradan yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...