LoL ADC şampiyonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
tierlere göre seç bro S,S+ tarzı heroları paylaşan siteler var.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
abi oyuna gore degisebilen bir sey yani, sunu al mukemmel car diyemezsin ki? adc main isen diyebilirsin ama sordugun sorudan adc main olmadigini anladim

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence düşünmeden jhin al

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kite yapmayı ve late gamede scale olup çok güçlü olmak istersen kog mawı önerebilirim oldukça güçlü bir karakter fakat yanınızdaki supportun oynayışı da bir o kadar önemli

Üye
3 HİZMET YILI
karşıya ve takımına göre misal yanında oynamadıgım sup veya kotu oynuycagını hıssettıgım bırı gelınce tek basıma ortada kalmamak ıcın ezreal alıyorum veya karsıda cok tank varsa eritmek için veyna kog tamamen metaya matchupa ve el yatgınlıgına gore secım yapsan daha ıyı olur

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
vayne twitch kalista kogmaw al 1v9una bak

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
jinx, tris ve vayne odaklan kanka gelişirsen bunlarda iyi lig atlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben mesela hile ile daha cok adc oynuyorum hocam. Adc secimi yaparken ilk karsimdaki ne almis ona bakiyorum, sonra yanimdaki sup ne almis ona bakiyorum. Hile ile oynasanda bir uyum olmali bence. Su ana kadar oynayip begendigim adc`ler ise: Cait, kalista, lucian

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Aslında yanındaki destek şampiyonuna göre alacağın şampiyonlar değişir. Mesela yanında agresif bir destek şampiyonu varken Draven, Lucian gibi oyunun erken aşamasında güçlü olan şampiyonlar tercih edilebilir. Yanında Lulu, Soraka, Yuumi, Nami gibi destek şampiyonları varsa da oyunun ileri aşamalarında güçlenen Vayne, Jhin, Kog'Maw gibi şampiyonlar tercih edilebilir. Şampiyonu karşıya göre de seçmek gerekir. Örneğin, karşıdaki şampiyonların çoğu suikastçi şampiyonsa da gidip Miss Fortune gibi kaçma mekaniği olmayan şampiyon almanın da pek bir mantığı yok. Bu durum tabii ki takımına da bağlı, takımda seni koruyabilecek şampiyonlar varsa Miss Fortune de alınabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...