LoL ADC şampiyonu önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
cait bu sıralar çok güçlü tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
knk samira oynayabilirsin biraz zor ama bence oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Rakibe göre seçmek lazım ama şuan MF aşırı meta diğer tavsiyelerim ise kaisa kalista samira

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ADC seçimi sizce hangisi olmalı?
draven oynayabilirsen draven oyna çünkü aşşırı güçlü ya earlyde maçı hemen bitirir çıkarsın onun dışında benim oynadığım aphelios var değişik bi karakter ama benim çok hoşuma gidiyo denemeni öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Mid yasuo zed syandıra velkoz top ireliya gangpleng shen ww vayne bot lane samira apelyos cait.

M PERFORMANCE
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kogmaw twitch vayne

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Oyunu İyi oynuyorsan Twitch çar metada değil ve hiçbir zamanda olmayacak muhtemelen ama çözersen oyunları rrahat taşırsın ama oyunu bilmiyorsan alma kesinlikle

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Eğer yanında tanıdığın bir sup yoksa ezreal, sivir gibi nişancıları tercih edebilirsin. İki şampiyon da q ile uzaktan farm alabiliyor ve e yetenekleri sayesinde kendilerini güvenli pozisyona çıkarabiliyorlar. Eğer yanında sup main bi arkadaşın varsa twitch ve kogmaw önerebilirim. İkisi de muazzam hasar atabilen şampiyonlar. Sıkıntıları erken oyunda güçsüzler. Ama yanında sup main arkadaşın olacağı için karma veya lulu alabilir ve erken oyundaki zayıflığını ortadan kaldırabilirler. Caitlyn de oldukça güçlü ancak 3. eşyaya kadar oyunda bu gücü gösteremiyor pek. Draven ise oyunun her anında süper hasara sahip bir şampiyon. Ama balta takip etmesine başta alışman gerekecek. Eğer balta yakalamaya alışırsan ve yanında agresif oynayabilecek bir sup bulursan koridor kaybetme ihtimaliniz yok diyebilirim. Kai'sa da oldukça güçlü ama menzili görece düşük. Koridorda oynaması zor bir şampiyon o yüzden. Vayne tavsiye edenler olmuş ancak bir vayne oyuncusu olarak vayne ile koridorda oynamanın oldukça zor olduğunu söyleyebilirim. Eğer oyunun erken aşamasında düşerse geri toparlaması oldukça zor. Ama iyi oynayan bir vayne'nin de 1v1 de yenemeyeceği adc olduğunu sanmıyorum. Son olarak benzer oynanışa sahip olan nilah ve samira. Diğer adclere göre daha kolay ve değişikler. Kite yapmak yerine rakibin ortasına atılıp tüm tuşlara basıyorsun. Güçlü olduklarını kabul etsem de adc ruhuna ters oldukları için önermiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu senin oynayış tipine göre değişiklik gösterir. ama yeni çıkan hero nilahı önerebilirim off tank gibi oynanıyor ve skilleri işlevsel ölümsüz bir karakter denemeni öneriim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Metada şuan ezreal xayah draven nilah samira felan var oynaması zor karakterler

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
metaya yada karşındakine göre değişebilir ama ben genelde vayne kaisa jhin tercih ediyorum güzel oluyor genelde

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
xayah öneririm hocam kararma buildi çok güçlü

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Adc seçimi birçok etkene bağlı bunlardan en önemlisi Karşı adc ve supun ne oynadığı oluyor genelde onlara göre karar vermek seni lane safhasında da oyun genelinde de öne geçirebilir. Yanındaki support karakterinin de senin oynadığın karaktere ne kadar uyumlu olduğuna da dikkat etmen gerekli. Bunları göz önüne alarak seçim yapman en mantıklısı olacaktır çünkü düşük elodakiler hemen meta çarlarına bakıp onları tercih ediyorlar. siz de bunları çok rahat birşekilde bozabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...