PITBULL SAMİNİN OĞLU
Seçkin Üye
Bro allah senden razı olsun yemin ediyorum 1 saat ban nasıl biticek diye dert yanıyordum
güzel taktikgüzel taktik eyvallah brom
bu hatayı nasıl düşünememişler lanaynı mavi takım kırmızı takım cannonu gibi
evet ne kadar el cvezası varsa o kadar girip bitirebiliyor örneğin 5 el cezası var 5 kere tft girip bitirebiliyorTft girince bitiyor diye biliyorum
evet oluyor eğer 5 el cezan varsa 5 kere tft girip bütün turları kaybedip ff verince hem hızlı hemde işe yarar direk 5 el sonra normal sihirdar vadisi falan girebilirsinHocam tft de cidden oluyomu böyle bişey ?
evet oluyor eğer 5 el cezan varsa 5 kere tft girip bütün turları kaybedip ff verince hem hızlı hemde işe yarar direk 5 el sonra normal sihirdar vadisi falan girebilirsinHocam tft de cidden oluyomu böyle bişey ?
bence atmıyorlardır çünkü arkadaşlarım olsun ben falan herkes böyle yapıp cezalarımızı bitirdikgüzel taktikmiş ama artık direkt 14 gün veya perma atıyolar
sen bilirsin ben hızlıca bitirmek için söyledim tabi keyfin isterse oynayabilirsin tftiyimiş.. peki illa kaybetmik mi lazım girdik oyasak olmuyomu![]()
konuyu sabitlermisin herkesin öğrenmesi için ama riot bu açığı farketmesini istemiyorsan sabitlemeŞu taktiği bilmeyenlerde vardı artık herkes öğrenmiş oldu, umarım Riot bu açığı kapatmaz.
bence bu daha iyi senin taktiğin cezadan hemen kurtulmanı sağlamıyor ceza süresini uzatmış oluyorsun xDyummi al botlarla maç at adama w atıp afk kal