- Konuyu başlatan
caredoff
Seçkin Üye
Prem hiç sevmediği için direk o banlıyor banlamazsa olabilir sağol.Samira banlanmassa tavsiye ederim.
Prem hiç sevmediği için direk o banlıyor banlamazsa olabilir sağol.Samira banlanmassa tavsiye ederim.
samira kesinlikle çok güçlü bozuk çarArkadaşlar TR serverinde elmas(diamond)3'üm. Her elde olduğu gibi kötü bir Jungle bizim takıma geliyor ve botu görmemezlikten geliyor, karşı Jungle bottan çıkmadığı için sadece farmlayabiliyorum. Bu durumdan sıkıldım ve neredeyse her gün 5 el atıyorsam 5'ide Vayne oluyor ve bu durum canımı sıkıyor. Vayne dışı gerçekten takımı TF'lerde sırtlayabileceğim agresif ADC önerebilir misiniz?![]()
kaisa latede çok güçsüz kalıyo metadakaisa tristana gayet iyi
kastığın builde bağlı ve de kaisa late herosu nasıl güçsüz kalabiliyorvayne mf caitlyn
Post automatically merged:
kaisa latede çok güçsüz kalıyo metada
Kanka Kendine güzel bir support Pre Bulup Twitch Lulu Yada Kog maw lulu falan oynayabilirsin.Arkadaşlar TR serverinde elmas(diamond)3'üm. Her elde olduğu gibi kötü bir Jungle bizim takıma geliyor ve botu görmemezlikten geliyor, karşı Jungle bottan çıkmadığı için sadece farmlayabiliyorum. Bu durumdan sıkıldım ve neredeyse her gün 5 el atıyorsam 5'ide Vayne oluyor ve bu durum canımı sıkıyor. Vayne dışı gerçekten takımı TF'lerde sırtlayabileceğim agresif ADC önerebilir misiniz?![]()