Lol aktif olarak çalışan aram boost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar şu anda aktif olarak çalışan aram boost var mı sitemizde?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
kbotext konusu var ancak guncel olmayabilir. github linkini paylasayim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kbotext konusu var ancak guncel olmayabilir. github linkini paylasayim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam ben Kbotext kullanamıyorum ya nedense bir çözümü var mı
1691485272155.png
böyle bir hata alıyorum hesabımda 200 rp olmasına rağmen

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam ben Kbotext kullanamıyorum ya nedense bir çözümü var mı Ekli dosyayı görüntüle 95562 böyle bir hata alıyorum
oncelikle hesabinizda bir miktar rp olmasi lazim, onun haricinde de rpnin bir sekilde 95'den asagi dusmesi lazim. soyle calisiyor mantigi aciklayayim. mesela 500rpn var hesabinda, herhangi bir sampiyon satin alip (rp ile) onu 95'ten asagi dusuruyor. muhtemelen guncel rpnle hangi sampiyonu satin alirsa alsin 95ten asagi dusmuyor rpn. prime gaming kapsulu acip tekrar deneyebilirsin, ya da cok fazla rpn varsa belki harcayabilirsin. tum aram boostlar bu sekilde calisiyor.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
oncelikle hesabinizda bir miktar rp olmasi lazim, onun haricinde de rpnin bir sekilde 95'den asagi dusmesi lazim. soyle calisiyor mantigi aciklayayim. mesela 500rpn var hesabinda, herhangi bir sampiyon satin alip (rp ile) onu 95'ten asagi dusuruyor. muhtemelen guncel rpnle hangi sampiyonu satin alirsa alsin 95ten asagi dusmuyor rpn. prime gaming kapsulu acip tekrar deneyebilirsin, ya da cok fazla rpn varsa belki harcayabilirsin. tum aram boostlar bu sekilde calisiyor.
anladım hocam örnek bir video varmı?

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
anladım hocam örnek bir video varmı?
maalesef yok bende. ornek vermem gerekirse 350rpniz var, free aram boost butonuna tikliyorsunuz ve magazadan 260rpye amumu aliyor, 90rp kaldi. amumuyla oynar isen rpn iade olmaz, veya son macini attiktan en az 1 saat sure gecmeden refund rp dersen yine iade olmaz.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
maalesef yok bende. ornek vermem gerekirse 350rpniz var, free aram boost butonuna tikliyorsunuz ve magazadan 260rpye amumu aliyor, 90rp kaldi. amumuyla oynar isen rpn iade olmaz, veya son macini attiktan en az 1 saat sure gecmeden refund rp dersen yine iade olmaz.
kanka ben anlamadım amumuyu hemen oyundan sonra iade etmiyor muyuz yani
Post automatically merged:

+
arka arkaya attığımız oyunlarda aram boost yapamıyoer muyuz

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka ben anlamadım amumuyu hemen oyundan sonra iade etmiyor muyuz yani
Post automatically merged:

+
arka arkaya attığımız oyunlarda aram boost yapamıyoer muyuz
dostum ilk sorunun cevabi hayir, soyledigim gibi en az 1 saat gecmesi lazim ve free aram boosta bastiginda butonun altinda su sampiyon alindi bununla oynama diye uyari verir zaten, uygulamanin aldigi sampiyonla oynamiyoruz. diger sorunun cevabi yapabiliyorsun. istedigin kadar oyun at ancak son macindan en az 1 saat gecsin refund butonuna basmadan once. ilk macini attin aram boost ile, ikinci maca girip tekrar free aram boosta tikliyorsun ve istedigin kadar kullaniyorsun. 24 saatlik tokenler veriyor ve kac saat kaldigini gosteriyor zaten butona bastiginda.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum ilk sorunun cevabi hayir, soyledigim gibi en az 1 saat gecmesi lazim ve free aram boosta bastiginda butonun altinda su sampiyon alindi bununla oynama diye uyari verir zaten, uygulamanin aldigi sampiyonla oynamiyoruz. diger sorunun cevabi yapabiliyorsun. istedigin kadar oyun at ancak son macindan en az 1 saat gecsin refund butonuna basmadan once. ilk macini attin aram boost ile, ikinci maca girip tekrar free aram boosta tikliyorsun ve istedigin kadar kullaniyorsun. 24 saatlik tokenler veriyor ve kac saat kaldigini gosteriyor zaten butona bastiginda.
hocam şu anda aktif olarak kasıyorumda son maçımız bititkten sonra mı 1 saat bekliyicez yoksa son maçımıza girdikten 1 saat sonra mı

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ilk defa duydum

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka valla yorum kasmak için değil başka sitelerde mevcut ama paylaşımı yasak braya gelirse nickini görüntü aldım mutlaka bildiririm sana.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hocam bişey sorucam ben aram boost yapıyorum herkese skin geliyor okey sıkıntı yok ama mavi öz gelmiyor bana neden acaba? yani bi el aram attım atmadan öncede mavi özüm 4165 di attım hala 4165
hocam exploitin eksisi de bu :) mavi oz gelmiyor. hayir duasi aliyorsun sadece.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
tam olarak konu paylaşırmısınız bende merak ettim

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kt bot çalışıyor kendim denedim 200 260 rp de çalışmıyor 350 rp de çalışıyor aram boosta basıcaksın bir kere kayle alıyor rp ile daha sonra gün boyunca bütün maçlarında basabiliyorsun 2 saat geçtikten sonra refund yaptığım bir hesapta rp yi yedi o yüzden bekleyebildiğin kadar uzun bekle sora refund yap tekrar aram oynmaya başlayacağında aynı döngüyü tekrarla not kayle alıyor kayle oynama iade hakkın gitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...