Uzman Üye
Arkadaşlar selamlar şu anda aktif olarak çalışan aram boost var mı sitemizde?
Hocam ben Kbotext kullanamıyorum ya nedense bir çözümü var mıkbotext konusu var ancak guncel olmayabilir. github linkini paylasayim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
oncelikle hesabinizda bir miktar rp olmasi lazim, onun haricinde de rpnin bir sekilde 95'den asagi dusmesi lazim. soyle calisiyor mantigi aciklayayim. mesela 500rpn var hesabinda, herhangi bir sampiyon satin alip (rp ile) onu 95'ten asagi dusuruyor. muhtemelen guncel rpnle hangi sampiyonu satin alirsa alsin 95ten asagi dusmuyor rpn. prime gaming kapsulu acip tekrar deneyebilirsin, ya da cok fazla rpn varsa belki harcayabilirsin. tum aram boostlar bu sekilde calisiyor.Hocam ben Kbotext kullanamıyorum ya nedense bir çözümü var mı Ekli dosyayı görüntüle 95562 böyle bir hata alıyorum
anladım hocam örnek bir video varmı?oncelikle hesabinizda bir miktar rp olmasi lazim, onun haricinde de rpnin bir sekilde 95'den asagi dusmesi lazim. soyle calisiyor mantigi aciklayayim. mesela 500rpn var hesabinda, herhangi bir sampiyon satin alip (rp ile) onu 95'ten asagi dusuruyor. muhtemelen guncel rpnle hangi sampiyonu satin alirsa alsin 95ten asagi dusmuyor rpn. prime gaming kapsulu acip tekrar deneyebilirsin, ya da cok fazla rpn varsa belki harcayabilirsin. tum aram boostlar bu sekilde calisiyor.
maalesef yok bende. ornek vermem gerekirse 350rpniz var, free aram boost butonuna tikliyorsunuz ve magazadan 260rpye amumu aliyor, 90rp kaldi. amumuyla oynar isen rpn iade olmaz, veya son macini attiktan en az 1 saat sure gecmeden refund rp dersen yine iade olmaz.anladım hocam örnek bir video varmı?
rp iadesinin de suresi yok sanirim, sadece yamadan yamaya. rica ederim.teşekkür ederim
kanka ben anlamadım amumuyu hemen oyundan sonra iade etmiyor muyuz yanimaalesef yok bende. ornek vermem gerekirse 350rpniz var, free aram boost butonuna tikliyorsunuz ve magazadan 260rpye amumu aliyor, 90rp kaldi. amumuyla oynar isen rpn iade olmaz, veya son macini attiktan en az 1 saat sure gecmeden refund rp dersen yine iade olmaz.
dostum ilk sorunun cevabi hayir, soyledigim gibi en az 1 saat gecmesi lazim ve free aram boosta bastiginda butonun altinda su sampiyon alindi bununla oynama diye uyari verir zaten, uygulamanin aldigi sampiyonla oynamiyoruz. diger sorunun cevabi yapabiliyorsun. istedigin kadar oyun at ancak son macindan en az 1 saat gecsin refund butonuna basmadan once. ilk macini attin aram boost ile, ikinci maca girip tekrar free aram boosta tikliyorsun ve istedigin kadar kullaniyorsun. 24 saatlik tokenler veriyor ve kac saat kaldigini gosteriyor zaten butona bastiginda.kanka ben anlamadım amumuyu hemen oyundan sonra iade etmiyor muyuz yani
Post automatically merged:
+
arka arkaya attığımız oyunlarda aram boost yapamıyoer muyuz
hocam şu anda aktif olarak kasıyorumda son maçımız bititkten sonra mı 1 saat bekliyicez yoksa son maçımıza girdikten 1 saat sonra mıdostum ilk sorunun cevabi hayir, soyledigim gibi en az 1 saat gecmesi lazim ve free aram boosta bastiginda butonun altinda su sampiyon alindi bununla oynama diye uyari verir zaten, uygulamanin aldigi sampiyonla oynamiyoruz. diger sorunun cevabi yapabiliyorsun. istedigin kadar oyun at ancak son macindan en az 1 saat gecsin refund butonuna basmadan once. ilk macini attin aram boost ile, ikinci maca girip tekrar free aram boosta tikliyorsun ve istedigin kadar kullaniyorsun. 24 saatlik tokenler veriyor ve kac saat kaldigini gosteriyor zaten butona bastiginda.
bittikten.hocam şu anda aktif olarak kasıyorumda son maçımız bititkten sonra mı 1 saat bekliyicez yoksa son maçımıza girdikten 1 saat sonra mı
ilk defa duydumoncelikle hesabinizda bir miktar rp olmasi lazim, onun haricinde de rpnin bir sekilde 95'den asagi dusmesi lazim. soyle calisiyor mantigi aciklayayim. mesela 500rpn var hesabinda, herhangi bir sampiyon satin alip (rp ile) onu 95'ten asagi dusuruyor. muhtemelen guncel rpnle hangi sampiyonu satin alirsa alsin 95ten asagi dusmuyor rpn. prime gaming kapsulu acip tekrar deneyebilirsin, ya da cok fazla rpn varsa belki harcayabilirsin. tum aram boostlar bu sekilde calisiyor.
Hocam bişey sorucam ben aram boost yapıyorum herkese skin geliyor okey sıkıntı yok ama mavi öz gelmiyor bana neden acaba? yani bi el aram attım atmadan öncede mavi özüm 4165 di attım hala 4165bittikten.
hocam exploitin eksisi de buHocam bişey sorucam ben aram boost yapıyorum herkese skin geliyor okey sıkıntı yok ama mavi öz gelmiyor bana neden acaba? yani bi el aram attım atmadan öncede mavi özüm 4165 di attım hala 4165
Tüm aram boostlarda mı mavi öz gelmiyor yoksa kbotext için mi?hocam exploitin eksisi de bumavi oz gelmiyor. hayir duasi aliyorsun sadece.