LoL Ana hesabım ban yer mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler bypasslı hile kullandımda spooferli kendi içinde vardı girdiğim çarlar ban yedi ama vanguard 152 yemedim kalıcı olarak çar ban yedi sadece format atsam hile indirmesem girmediğim çarlar ban yer mi sonradan bilen var mı? Formattan sonra ana hesabıma girmek istiyorumda vanguard 152 yemedim ama direkt kalıcı olarka uzaklaştırıldı girdiğim çar

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
valla ben vanguard 152 banı yedim spoofer lazım bildiğin var mı güvenilir kesin açan ?

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Dostum spoof işleminden sonra farklı bir hesap ile bir kaç gün oyna eğer sorun yaşamazsan ban vs. yemezsen o zaman sorunsuzca girebilirsin kendi hesabına

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hileyle oynarken ve öncesinde sonrasında 2-3 gün ana hesabına girme aynı bilgisayardan girdiğin fark edilirse ne olur ne olmaz hwid yiyebilirsin ve hesapta boşa ban yer

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ana çarın da yer vanguard sadece tespit ve ban atmıyor pc nin ıp den diğer girişlere de bakıp atıyor

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bu yenilen banların sonradan düzelteilme şansı oluyormu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lol vanguard 152 banı kaç aylık bir ban riota ticket attım söylemıyorlarda spooferda bulamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
spoofer yapmadığın sürece ban emeye devam edersin tüm girdiğin hesaplara spoof etsende dene main hesabına girmeden önce başka hesaplarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...