LoL ana sayfadaki ekrana gelen bildirim yazısını kapatmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Oyuna ne zaman girersem profilin olduğu bölgede sarı yazı ile iddalar çıktı yazısı geliyor ve bu beni çok sinir ediyor. Nasıl kapatabilirim acaba? Bir yolu var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
oyuna ne zaman girersem profilin olduğu bölgede sarı yazı ile iddalar çıktı yazısı geliyor ve bu beni çok sinir ediyor. Nasıl kapatabilrim acaba bir yolu var mı?
kapatmanın yolu yok.
eğer oyun dosyalarından silerim dersen client geri yüklüyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aynı şey bana da oluyor deli oluyorum gitsin diye tıklıyorum iddialar yerine geliyor çok sinir bozucu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Kanka çıktığından beri aynı tilt edici gitmiyor yazı Riot yapar heralde birşeyler yakın zamanda diye umuyorum

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Yakında gider o yazılar güncellemenin üzerinden hatrı sayılır bir vakit geçince.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
daha bugün bu yüzden takıldığı için o ekranda oyunu kapatıp girmedim riot her zamanki gibi sadece şampiyon çıkartıp denge bozmakla meşgul bize de o ayarı sunmamış knk

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Clientte genel olarak bir sürü hata var. Yaşadığım bir başka hatadan örnek vermem gerekirse client'in ilk yükleme sesi bazen bende sürekli olarak tekrarlanıyor. Ya kapatıp açmam gerekiyor ya da ses ayarından clientin sesini kapatmam gerekiyor. Nerde o eski client

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...