Onaylı Üye
daha önce hem farklı şehirdeydim hem internet sağlayıcım hem modemim farklıydı. Daha önce türk telekom kullanıyordum ve evet yine bu sorun vardı.Daha önce ki modeminde böyle bir şey yaşadın mı hiç
modem benden 2 oda uzakta yani malesef kablo bağlayamıyorum. hem evde aynı modemi kullanan birden fazla kişi var.dostum wifi ile bağlantı sağlıyorsan çok normal imkanın varsa kablo ile bağlantı yapmanı öneririm
wifiethernet ile mi bağlı wifi mi kankam
O halde router'lar aracılığı ile güçlendirmen lazım hattı ki bu sorun gitsin yani wifi'dan bağladığın için anlık ping çıkmaları normal stabil bir şekilde kablolu bağlantılı ile daha sağlıklı bir iletişim alırsınmodem benden 2 oda uzakta yani malesef kablo bağlayamıyorum. hem evde aynı modemi kullanan birden fazla kişi var.
peki bir router alsam modemi kablosuz şekilde router a bağlasam, router'ı kablo ile pc ye bağlayabiliyor muyum? Maksat kablolu bağlantı olsun diyeO halde router'lar aracılığı ile güçlendirmen lazım hattı ki bu sorun gitsin yani wifi'dan bağladığın için anlık ping çıkmaları normal stabil bir şekilde kablolu bağlantılı ile daha sağlıklı bir iletişim alırsın
ethernet ile bağlanırsan bence sorun çözülür kopma yaşamazsın
Evet yapabilirsinpeki bir router alsam modemi kablosuz şekilde router a bağlasam, router'ı kablo ile pc ye bağlayabiliyor muyum? Maksat kablolu bağlantı olsun diye
bildiğin kablolu router varsa önerebilir misin o zamanEvet yapabilirsin
çok normal bu ani ping çıkışları tavsiyem hala bir yolunu bulup kablolu bağlantı yapman ya da internetten araştır modem arayüzünden diğer internete bağlanan kişilerin internetini kısabilirsinmodem benden 2 oda uzakta yani malesef kablo bağlayamıyorum. hem evde aynı modemi kullanan birden fazla kişi var.
Router'lar geneli biraz orta segment ve üstü oluyor genel itibari ile keenetic markasını öneririm bizde de o markanın router'ı ile modemi var araştırıp o markanın modellerini kendi bütçene uygun olanını seçip alabilirsinbildiğin kablolu router varsa önerebilir misin o zaman
ben de laptop kullanıyorum zatenbilgisayarda olmuyorda eğer leptoptan felan girersem aynısı banada oluyo bağlantı şekli ile alakalı olabilir
benim internetim vdsl. Eski yani muhtemelen vdsl desteklemeyen bir router kullansam sorun olur mu yoksa modem vdsl olduğu için problem çıkmaz mıRouter'lar geneli biraz orta segment ve üstü oluyor genel itibari ile keenetic markasını öneririm bizde de o markanın router'ı ile modemi var araştırıp o markanın modellerini kendi bütçene uygun olanını seçip alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?