LoL ani ping artışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Yeni aldığım modeme bağladığım turknet internet ile LoL oynarken genelde 20-25 arası ping alıyorum ama bazen birden pingim 200 lere sıçrıyor ve birkaç saniye sonra geri düzeliyor ama taktir edersiniz ki bu çok can sıkıcı ve oyun zevkini azaltan bir durum. Bunu nasıl çözebileceğime dair bilginiz var ise yardımınızı bekliyorum
1685880577468.png

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Daha önce ki modeminde böyle bir şey yaşadın mı hiç

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Modemi resetlemeyi deneyebilirsin olmaz ise 192.168.1.2 veya 192.168.1.1 den dns ayarı vs. çekebilirsin genelde ayarları kurcalayarak yapıyordum ben.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum wifi ile bağlantı sağlıyorsan çok normal imkanın varsa kablo ile bağlantı yapmanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hatlarda olan yoğunluktan da yapabiliyor. Örneğin ben oyun oynarken arka planda son hızla indirme yapıyorum ping çıkmıyor. Akşam 8 de herkes evindeyken aynı şekilde indirme yaparken oyun oynuyorum ping yükseliyor. Çünkü hatlarda yoğunluk oluyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
modem benden 2 oda uzakta yani malesef kablo bağlayamıyorum. hem evde aynı modemi kullanan birden fazla kişi var.
O halde router'lar aracılığı ile güçlendirmen lazım hattı ki bu sorun gitsin yani wifi'dan bağladığın için anlık ping çıkmaları normal stabil bir şekilde kablolu bağlantılı ile daha sağlıklı bir iletişim alırsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
O halde router'lar aracılığı ile güçlendirmen lazım hattı ki bu sorun gitsin yani wifi'dan bağladığın için anlık ping çıkmaları normal stabil bir şekilde kablolu bağlantılı ile daha sağlıklı bir iletişim alırsın
peki bir router alsam modemi kablosuz şekilde router a bağlasam, router'ı kablo ile pc ye bağlayabiliyor muyum? Maksat kablolu bağlantı olsun diye

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
modem benden 2 oda uzakta yani malesef kablo bağlayamıyorum. hem evde aynı modemi kullanan birden fazla kişi var.
çok normal bu ani ping çıkışları tavsiyem hala bir yolunu bulup kablolu bağlantı yapman ya da internetten araştır modem arayüzünden diğer internete bağlanan kişilerin internetini kısabilirsin

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bildiğin kablolu router varsa önerebilir misin o zaman
Router'lar geneli biraz orta segment ve üstü oluyor genel itibari ile keenetic markasını öneririm bizde de o markanın router'ı ile modemi var araştırıp o markanın modellerini kendi bütçene uygun olanını seçip alabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bilgisayarda olmuyorda eğer leptoptan felan girersem aynısı banada oluyo bağlantı şekli ile alakalı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bendede oluyordu sağ olun düzeldi ethernet girince daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Router'lar geneli biraz orta segment ve üstü oluyor genel itibari ile keenetic markasını öneririm bizde de o markanın router'ı ile modemi var araştırıp o markanın modellerini kendi bütçene uygun olanını seçip alabilirsin
benim internetim vdsl. Eski yani muhtemelen vdsl desteklemeyen bir router kullansam sorun olur mu yoksa modem vdsl olduğu için problem çıkmaz mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...