LoL API nasıl kullanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhabalar, kendi çapımda ufak bir program yapmak istiyorum fakat bu API nasıl kullanılıyor hiç bilmiyorum, anlamadım da.
Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
İstediğim şeyler; otomatik lobi kurma (SR, ARAM vs.), otomatik maç kabul etme, şampiyon yasaklama, seçme ve seçim sırasında hangi şampiyonu (ARAM için) seçtiğimi algılaması.

Bilgisi olmayanlar yorum yapmazsa sevinirim, boş ve alakasız yorumları raporluyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba,

League of Legends clienti açtığınız zaman localhostunuz 127.0.0.1 de bir portta api pointleri gibi şeyler açılıyor ve bunlar sayesinde lol clientinin lokasyonu vs öğrenebiliyorsunuz 127.0.0.1:XXX/riotclient/get_region_locale VE /lol-login/v1/session örnekler arasına girer. Bunları kullanabilmek için "Authorization" headeri ile bir base64 iletebiliyorsunuz. Header ile ileteceğiniz bilgileri ise lockfile'dan öğrenebiliyorsunuz. Refund exploiti için mesela adamlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
apisine bir Authorization (Giriş Yetkilendirmesi) headeriyle bir POST isteği gönderip şampiyonu kilitledikten sonra maç bitmeden iade etmeni sağlıyor.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba,

League of Legends clienti açtığınız zaman localhostunuz 127.0.0.1 de bir portta api pointleri gibi şeyler açılıyor ve bunlar sayesinde lol clientinin lokasyonu vs öğrenebiliyorsunuz 127.0.0.1:XXX/riotclient/get_region_locale VE /lol-login/v1/session örnekler arasına girer. Bunları kullanabilmek için "Authorization" headeri ile bir base64 iletebiliyorsunuz. Header ile ileteceğiniz bilgileri ise lockfile'dan öğrenebiliyorsunuz. Refund exploiti için mesela adamlar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
apisine bir Authorization (Giriş Yetkilendirmesi) headeriyle bir POST isteği gönderip şampiyonu kilitledikten sonra maç bitmeden iade etmeni sağlıyor.
selam hocam seninle bu konuda iletiişime geçebirlmiyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...