Onaylı Üye
güncel aram boost arıyorum link veya site var mı kullanan var mı sitede gördüm fakat çalışmıyor öneri var mı acaba?
kbotext buna baktım fakat bi sorun var karakter alıyor min diyor fakat bende hepsi olduğu için alabilcek karakter yok ne yapmam gerekSitede 2 tane var çalışan, bir tanesinin adı utilsV, bir tane de kbotext. İsimleri ile aratırsan bulursun. Google'a da yazabilirsin.
o zaman exploit calismaz. en az 301rp ve alinabilecek karakter olmasi lazim.kbotext buna baktım fakat bi sorun var karakter alıyor min diyor fakat bende hepsi olduğu için alabilcek karakter yok ne yapmam gerek
onu kullanıyorum sorun bu yakbotext kullan kanka
If the file on the site is corrupt, can you send it?I heard about utilsV . not sure how good is it but
301 den fazla rp var sadece karakter yok olduğu için sorun oluyoro zaman exploit calismaz. en az 301rp ve alinabilecek karakter olmasi lazim.
bende bu çalışmıyor yani uygun değil diyor mecburen diğer boost denedim olduKbotExt de mevcut fakat en az 210 mavi özünün olması gerek ve bu olayı sadece 24 saatte bir yapabiliyorsun 24 saatten önce iade edersen rp n gidiyor
dedim ya baktım olmuyor diğer boost oluyor bunda hesap uygun değil diyorkbotext bak kanka