LoL aramda şampiyon takasını kabul ettirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
4 HİZMET YILI
LoL aramda şampiyon takasını kabul ettirme gibi bir şey yapılabilir mi?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yapılma ihtimali var Aramboost gibi Liveclient üstünden ancak tek taraflı yapılırsa LeagueClient muhtemelen crash verecektir al gülüm ver gülüm çift taraflı senin makine istek yolladı senin makine onayladı karşı makine onaylamayınca sunucuda çakışırlar sorun senden kaynaklı olur bu ne zaman olur kimlere karşı olur , bir internet cafedesindir aynı aram moduna igrmişsnidri arkadaşınla ya da tanımadığın biriyle ama aynı ağ üzerindesinizdir aramboost mantığıyla Liveclient'e gerekli komutu Java veya perl komutunu gönderip yaptırabilirsin aksi halde dediğim gibi tek taraflı olmaz şimdilik mevcut değil zaten Aramboost'u da fixlediler

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yapılma ihtimali var Aramboost gibi Liveclient üstünden ancak tek taraflı yapılırsa LeagueClient muhtemelen crash verecektir al gülüm ver gülüm çift taraflı senin makine istek yolladı senin makine onayladı karşı makine onaylamayınca sunucuda çakışırlar sorun senden kaynaklı olur bu ne zaman olur kimlere karşı olur , bir internet cafedesindir aynı aram moduna igrmişsnidri arkadaşınla ya da tanımadığın biriyle ama aynı ağ üzerindesinizdir aramboost mantığıyla Liveclient'e gerekli komutu Java veya perl komutunu gönderip yaptırabilirsin aksi halde dediğim gibi tek taraflı olmaz şimdilik mevcut değil zaten Aramboost'u da fixlediler
Bilgi için teşekkürler şahsen bilmiyordum

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Eyvallah fakat işte karşı tarafın kabul isteğini karşı taraftan yollamak yerine aynı datayı sunucuya bizim yollama şansımız yok mu acaba ? Ağ trafiğini izlemede acemiyim takas sırasında olan şeyleri izlemeyi tam beceremedim açıkcası. Aynı mantıkla aramboostu kendim yapabilmiştim ama bunu yapamıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
böyle birşey olmaz imkansız gibi bişe başaksınn pc sine bağlanman faln lazım

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Olması imkansız gibi gözüküyor çünkü karşı taraf kendi clientinden onaylıyor

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sanmam biraz zor öyle bir seyin olmasi ama neden olmasin

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence karşı taraf vermeden tek taraflı olarak bunu kabul ettirmek senden kaynaklanacağı için direkt ban atabilir diye düşünüyorum böyle bir hile.

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
keşke gelse ama imkansız gibi

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Olabilir aslında denemek lazım

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yapılma ihtimali var ama şuanda zaten halihazırda aramboost bile fixlenmişken bir tık zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...