LoL AutoPlay-Otomatik Oynama[AFK Kalmama] için fikir lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nostaljik duygular yaşanmaya başlıyor
Onaylı Üye
Ödüller
4
Yaklaşık 2 yıl önce de aynı konudan 3 adet gönderi paylaşmıştım o zamanlar sadece 1 adet çalışan version yapabilmiştim ve baya kötü durumdaydı.
Uzun bir ara verdikten sonra aklıma böyle bir şey yaptığım geldi ve 0'dan tekrar başladım her şeyi tek bir dil ile ve tek bir arayüze sığdırmaktansa arayüzü c#, gameplay kısmını ise c++ ile yaptım.
Artık evet 2 yılın ardından üşengeçliğim geçip sonunda çalışan bir verisonu yaptım.

Düzenlenmesi gereken tek şey oyun içi gittiği yerler ama ben bunu level botuna çevirmek de isityorum (isteyen afk kalmamak için de kullanabilir).
Kısaca; hem bu arayüz hem de eklenirse güzel olur dediğiniz özellikler varsa yazarsanız güzel olur, bitirdikten sonra nasıl paylaşacağımı bilmiyorum muhtemelen githuba atarım oradan kaynak kodlarına da bakabilirsiniz.

Arayüz:

Ekli dosyayı görüntüle 72724

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
Bence fareye macro ata macrolu bir fare zaten 100 150tl aç makro atamaya ordan ayarla ben öyle yapıyordum x y z konumunu ayarlayıp sağtık spam yaptırıyordum oyun bitince şampiyonları seçip bidaha basıyordum.

Burak Eren
Süper Üye
Ödüller
2
bunun için youtubede video görmüştüm eger bulursam sana özelden atacagım :)

Banlı Üye
fareye macro koy kanka kendi kendine tıklasın bir sürü macro var

Seçkin Üye
Ödüller
1
Yaklaşık 2 yıl önce de aynı konudan 3 adet gönderi paylaşmıştım o zamanlar sadece 1 adet çalışan version yapabilmiştim ve baya kötü durumdaydı.
Uzun bir ara verdikten sonra aklıma böyle bir şey yaptığım geldi ve 0'dan tekrar başladım her şeyi tek bir dil ile ve tek bir arayüze sığdırmaktansa arayüzü c#, gameplay kısmını ise c++ ile yaptım.
Artık evet 2 yılın ardından üşengeçliğim geçip sonunda çalışan bir verisonu yaptım.

Düzenlenmesi gereken tek şey oyun içi gittiği yerler ama ben bunu level botuna çevirmek de isityorum (isteyen afk kalmamak için de kullanabilir).
Kısaca; hem bu arayüz hem de eklenirse güzel olur dediğiniz özellikler varsa yazarsanız güzel olur, bitirdikten sonra nasıl paylaşacağımı bilmiyorum muhtemelen githuba atarım oradan kaynak kodlarına da bakabilirsiniz.

Arayüz:

Ekli dosyayı görüntüle 72724
fareye makro atayabilirsin bende bi tane sağlam makro var dc PHSkopat#7023 eklersen atarım

assembly so hard please help me
Support
Ödüller
12
Maalesef otomatik oynamayı tam olarak yapmanız mümkün değil, zaten hareket etmeyi halletseniz bile takımınız her maç afkdan report atacaktır. Büyük ihtimale mass report yüzünden ban yersiniz.

Süper Üye
Ödüller
3
Maalesef otomatik oynamayı tam olarak yapmanız mümkün değil, zaten hareket etmeyi halletseniz bile takımınız her maç afkdan report atacaktır. Büyük ihtimale mass report yüzünden ban yersiniz.
botlar var?

Support
Ödüller
12
Botlar var evet ama dediğim gibi takım arkadaşlarınıza bağlı AFK kick hareket edip etmemenize bakıyor, bot olduğu için kaybedilen roundların hepsinde öldüğünü varsayarsak 0/9 bitirdin diyelim bir maçı, 2. maç 0/11 3. maç 0/6 bence en sonunda yakakanır.

Süper Üye
Ödüller
3
Botlar var evet ama dediğim gibi takım arkadaşlarınıza bağlı AFK kick hareket edip etmemenize bakıyor, bot olduğu için kaybedilen roundların hepsinde öldüğünü varsayarsak 0/9 bitirdin diyelim bir maçı, 2. maç 0/11 3. maç 0/6 bence en sonunda yakakanır.
bende bot var 3 0 0 bitirdi adcde minyonlara vuruyor ve admalara

Support
Ödüller
12
bende bot var 3 0 0 bitirdi adcde minyonlara vuruyor ve admalara
League of Legends ilginç bir oyun gerçekten :p, forumda vardı XP botu hatırlıyorsam ama kullanmak istediğimde test hesabım ban yemişti. Aynı zamanda sc açtığım bir hesaptı ban sebebi xp botu olmayabilir belki de o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum.

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
10
@lastshot2005 sitemizde level bot görmek isterim, kaynak kodlarını paylaşmadan mh'ye özel çıkarmanızı öneririm. :pain:

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
Mouse macro yazabilirsin ya da bazı macrolar var mouse hareketlerini algılayan. Jitbit macro recorder var,araştırabilirsin.

Üye
Ödüller
1
scritplerin kendi icerisinde antiafk vardı sanırım ama ban yediriyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
hocam level botu bot vs lerinde kullanılıyor zaten anti afk olayını da işi çıktığında yapıcak zaten

nostaljik duygular yaşanmaya başlıyor
Onaylı Üye
Ödüller
4
-Genel Cevap-
Program macro ve görüntü işleme üzerinden ilerliyecek basit bir yapay zeka kullanıp otomatik oynamicak şuan için aklımda junglede gezip adam görünce tam tersi yöne doğru gitmesi var, mouse alıp mouse macrosu yap diyenler ne için diyor onu da anlamadım sırf afk kalmamak için niye mouse alim ayrı olay dahası git macro kullan diyerek ne kadar yazılım konusunda gelişebiliriz ki son konu olarak da çoğu levelbot yazılımı görüntü işleme(pixelleri sayma) kullanıyor aynısını biz neden yapmak için uğraşmayalım?
-

Süper Üye
Ödüller
1
Mousene macro ata sorun çıkarmaz.

Süper Üye
Ödüller
3
Knk bot şuan çalışıyorsa bana da atar mısın?
calisiyor baska forumdan injectlemen lazim ozel gelip dcni yaz ismini vereyim
Post automatically merged:

League of Legends ilginç bir oyun gerçekten :p, forumda vardı XP botu hatırlıyorsam ama kullanmak istediğimde test hesabım ban yemişti. Aynı zamanda sc açtığım bir hesaptı ban sebebi xp botu olmayabilir belki de o yüzden yanlış yönlendirmek istemiyorum.
ban yok xp botu degil level botu adc ye gidip minyon kasip oyunu bitirmeye yardim ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.