lol ban atmayan script varmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
sistem fark ediyor mu yoksa reportlara mı bakıyor

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Ben bir yazılımcı olarak bile yaptığım ürünü test ediyorum, yetmiyor bir de bunu testerlara sunuyorum. Daha sonra bu ürün eğer 4. seviye ve üstü güvenlik yazılımıysa bu yazılımı Amerika'daki norton'a 500.000TL karşılığında test ettiriyorum. Ve arkasından yazılım user(Kullanıcı) Açılıyor. Yani basit bir programda bile 3 test aşamasında çok ciddi paralar harcayan ve bunu yapan bir kişiye bile şunu sorsanız, "%100 sorun çıkmayacak değil mi1*" diye cevabı: "Hayır, sorun çıkabilir.) der. Sebebi çok basit ve anlaşılır. Çünkü yapan insan, test eden insan, bunu bozmak diye adlandırdım siz ne derseniz insan, çözecek ve engelleyecek yine insan. Senin 2 dakika sonra bile var olacağını bilemezken, elindeki güzelim karakterini ateşe atıp da "acaba yanmaz değil mi?" Sorunla eş değer de geliyor bana. Yani bu konuları artık açmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ban atmayan script olmaz senın belli edip etmemene bağlı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben Duydum kardeşim Araştırmadım Soruyorum bilen Varmı diye anlama Kıtlığın mı Var Arkadaşım ?

bizde sana soyluyoruz bildigimiz kadarını ama senın duymak ıstedıklerını soylemediğimiz için agresiflesiyosun üslubun çok yalnıs.uzatmak istemiyorum tartışmak hiç istemiyorum.Umarım bulursun.İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...