LoL ban dalgası geçmişmidir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
biliyorsunuz ki 11.9 yaması 2 gün önce geldi ban dalgası da beraberinde geldi ki 6 level önemsiz bir hesabım 1 maç attıktan sonra 10 dakika içinde banlandı (evade kapalıydı), acaba diyorum ban dalgası geçmişmidir ? yoksa biraz daha beklemelimiyim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
12 mayıs da gelecek güncelleme ile geçeceğini söylüyorlar bilmiyor henüz kimse ama yine de beklemekte fayda var

ValoSoftware
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben 2 aydır neredeyse full script kullandım hiç ban yemedim az önce 2 maç attım otomatik olarak hesap askıya alındı dedi ve banlandı :D bence girmeyin biraz bekleyin öyle girin derim plat çarım banlandı :D

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
dün güncelleme ile yeni hesap açıp 4 level çarda 3 4 el attım ban yemedi fakat 21 level hesabım bugün 2 oyunda ban yedi ben bu işten hiç bir şey anlamadım neyseki 30 level bir hesap daha var onla da sonra oynayacağım riske atmaya gerek yok (tavsiyem sc ile girmeyin ban wawenin geçmesini bekleyin)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
güncelleme ile oto ban geldi kullanmanı önermem iyi forumlar.
yinede ben oynıyacağım dersen banı yersin.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum sonucu bizlerle paylaşırsan memnun oluruz
dostum saat akşam 21:56 oyuna girdim ve 1 oyun attım sadece ve şimdi yeni kalktım hesaba giriyim dedim banlanmış sadece 1 oyundan sakın oynamayın 12 mayısı bekliyeceğim ben. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...