Beyler biliyorsunuz lol kişisel olarak banlamıyor scriptte kara listeye falan alınıyoruz ve ban dalgasında hesaplar gidiyor bu ban dalgası ne zaman gelicek bilginiz var mı?
Ban dalgasının ne zaman geleceğini kimse bilemez, riot aniden suprise yapabilir. En son 10.8 le gelmişti. O zamandan beridir yok ama bu tekrar gelmeyeceği anlamına gelmiyor.
valla 3 hesabımda script kullanıyorum dostum birisiyle 2 ayı geçti fakat birisiyle 2 gün önce kullanmaya başladım ve bu gün sabah banlanmıştı 3. parti yazılımdan yani bana kalırsa report alırsan hesabın inceleniyor ve yasaklanıyor
Beyler biliyorsunuz lol kişisel olarak banlamıyor scriptte kara listeye falan alınıyoruz ve ban dalgasında hesaplar gidiyor bu ban dalgası ne zaman gelicek bilginiz var mı?
bu yamada gelme ihtimali yüksek bana göre, 2 yamadır gelmiyor. script güncellendikten sonra bile 2-3 gün kullanmanı tavsiye etmiyorum ban dalgası gelirse haberin olur zaten d
eğerki evade kullanmazsan kara listeye düşmezsin ve otomatik banlanmazsın hesabının raporlarla banlanması gerekiyor fakat evade otomatik olarak dodgeledi mi kara listeye düşüyor hesabın ve ban dalgasında ban yiyor
Kanka valla ben şuan plata kadar çıktım script sayesinde dahada ileriye giderim. Sadece belli etmemekte bitiyor olay ban yemezsiniz belli etmezseniz.İçiniz rahat olsun.
Kanka valla ben şuan plata kadar çıktım script sayesinde dahada ileriye giderim. Sadece belli etmemekte bitiyor olay ban yemezsiniz belli etmezseniz.İçiniz rahat olsun.
Dostum genellikle yeni yama geldikten sonra hemen ardındaki gün ban dalgasına başlıyorlar. Yeni yama geldikten sonra 5 6 gün bence scriptle oyuna girmeyin KİLİT