LoL'deki HWID ban Valorant'ı etkiler mi?

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
LoL'de sanırsam HWID yedim. Girdiğim bütün hesaplar LoL'de ban yiyor ama Valorant'ta girdiğim hesaplar ban yemiyor. Yaklaşık 5 gündür bu sorun var ve 2 tane LoL hesabım ban yedi. Valorant için ise bir hesap açtım ama hâlâ ban yemedi, oynuyorum. Bu etkilemediği anlamına geliyor mu? Main hesabımda girebilir miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
5 gündür oynuyor iseniz delay atacağını zannetmiyorum bu saatten sonra , lol deki hwid ban içinse yardımcı olabilirim satış konum mevcut

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
lol valorant ayrı oyun birinde hwid yesen bile diğerinde oynayabiliyorsun benim yıllar önce lolde ban yiyen hesabımla aynı hesapla valorantta oynamaya devam edebiliyorum.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
5 gündür oynuyor iseniz delay atacağını zannetmiyorum bu saatten sonra , lol deki hwid ban içinse yardımcı olabilirim satış konum mevcut
Peki kaç saatte ban yer ilk başlarda lol girdiğimde 3 4 saatte ban yiyordum lakin bugün bütün gün oynadım ve yeni ban yedi

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bir kaç ay önce bende bu konuyu açmıştım loldeki hwid durumu valorantı etkilemiyor gönül rahatlığıyla oynayabilirsiniz ama giriş yaptığınız hesaplarda lol hesabınız ban yer dikkat edin

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Lol ve valorant aynı rıot hesabına baglı oldugu ve ıkısıde vanguard ıle ortak programla çalıştıgı ıcın evet etkıler