LoL ban dalgasında hile kullanılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bilen birisi birkaç sorumu cevaplayabilir mi?

Sadece EUW'daki zümrüt hesap ban yemiş, önemsizdi o yüzden umurumda değil fakat şu an herhangi bir şekilde scripti açma şansım yok mu benim? Normal maçta, ARAM'da 2V2 de vb. Riot'un Twitter'dan attığı mesajda "reportlarınız, özellikle detaylı olanlar bizim için çok önemli" diyor. Reportlanırsak mı ban yiyoruz yoksa inject yaptığımız için mi? İnject ile yiyorsak benim diğer hesaplar neden duruyor yani Ezreal, Xerath gibi Hero'lar oynamak yerine Nasus gibi basit Hero'lar ile dikkat çekmeden, report yemeden oynarsak yine de dalgadan etkilenir miyiz?

Ban wave bitene kadar 30'a hesap kasayım diyecektim eğer her türlü ban yiyeceksek TFT'ye saracağım bir süre.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
şuan kesin olarak reporttan mı yenildiği yoksa inject mi belli değil kimisi cok report yedim diyor kimisi dikkat cekmeden oynadım yine de banlandım diyor ama bir anda bütün herkesin aynı anda banlanması reporttan olamaz büyük ihtimal inject dolayısıyla yenildi cünkü ban yiyen hesaptan cıkıp baska hesaba girenlerin girdikleri hesaplarda banlandı

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
yüksek ihtimal inject ile ban yiyoruz report yemediğim halde ban yedim ben yani script kullanırsan her türlü banlanırsın şuan kullanmamanı tavsiye ederim.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Beklemeni tavsiye ederim henüz kesin bir bilgi yok günlerce girilmeyen hesaplar da ban yemiş

We cannot do great things on this earth only sma
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
şuanda riske atma bence hesaplarını biraz beklemekte fayda var diye düşünüyorum

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Durumun reportla bir alakası olduğunu zannetmiyorum. Tamamen oyun dosyalarına müdehale yani inject ile alakalı. Ban zaten kaçınılmaz bu 5 ay olur 5 gün olur .

Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
report yemediğine emin olduğum script açtığım çar ban yemedi fakat diğer tüm hesaplarım ban yedi bilemiyorum ban dalgası geçene kadar script açma

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dereceliden ve fresh hesaplardan uzak dur. Dereceli girmediğim hesaplarda bir sıkıntı yok. Aramda arena modunda sc ile oynuyorum.
Ban yememişler. Şu sıralar dereceli sıkıntı. Zaten bot hesaplara ağır ban atıyorlar

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
benim sadece botlara karşı oynadığım hesap bile ban yemiş

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
ben bu ara reporttan dolayı banların atıldığını daha çok düşünüyorum adam akıllı hilenin önüne geçemeyince riot reportlara göre hareket etmeye başladı bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Beklemeni tavsiye ederim henüz kesin bir bilgi yok günlerce girilmeyen hesaplar da ban
ben bu ara reporttan dolayı banların atıldığını daha çok düşünüyorum adam akıllı hilenin önüne geçemeyince riot reportlara göre hareket etmeye başladı bence

report ve ticket lara çok önem veriyolar ben bir hesabımda normalde reportdan ban yemeyecek olan hesap adam ticktet attığı için ban yedi ( rakibe kasıtlı olarak skor verdim ama öyle 0-15 gibi sskorla değil 2 -8 bitirdim oyunu reportdan ban yemesi için baya bi ölmen gerekiyor ama ticket attıkları zaman yetkililer detaylı inceliyor maçı öyle karar veriyor yani ticket ile ban yeme şansın yüksek adamlar anlarsa )
Post automatically merged:

Dereceliden ve fresh hesaplardan uzak dur. Dereceli girmediğim hesaplarda bir sıkıntı yok. Aramda arena modunda sc ile oynuyorum.
Ban yememişler. Şu sıralar dereceli sıkıntı. Zaten bot hesaplara ağır ban atıyorlar
hocam ticketlara da çok önem gösteriyorlar benim bi hesabım 2-9 oynadığım maçtan dolayı banlandı çünkü rakip ormana gidip adamlarla savaşıp ölüyordum sürekli takımdaki elemanın birisi özel olarak beni ticketlamış hesap bilerek skor vermekten banlandı yani ticket işi baya sıkıntı. report etse ban yemeyecektim çünkü onun için bi 17 18 defa bilerek ölmem gerekiyor

400 lp enjoyer
Süper Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Post automatically merged:

hocam ticketlara da çok önem gösteriyorlar benim bi hesabım 2-9 oynadığım maçtan dolayı banlandı çünkü rakip ormana gidip adamlarla savaşıp ölüyordum sürekli takımdaki elemanın birisi özel olarak beni ticketlamış hesap bilerek skor vermekten banlandı yani ticket işi baya sıkıntı. report etse ban yemeyecektim çünkü onun için bi 17 18 defa bilerek ölmem gerekiyor
Evet hocam. Ticket sıkıntı harbiden. Parayla ticket bot satanlar gördüm. Bir hesaba 50 tane ticket attırıp banlatıyordu bot aracılığıyla.
Benimde bir hesap vardı euw mastera kadar sorunsuz çıktım. Çok rage oynamıyordum. Sinirli olduğum bir günde 3-4 maç rage oynadım.
Ticket attılar banı yedi :D 2 ay önce falan

ThugLife
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben yıllardır script kullanırım ban yediğim zamanlar illaki oldu ama bu ban wavesinde de scriptle oynuyorum ve hala ban yemedim ve hesabım 2 yıllık hesap

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kullanılır niye kullanılmaycamış

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Anında ban yeme ihtimalin var bu yüzden hile açmanı önermem şuanlık

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kullanmanı tavsiye etmem banlanırsan daha kötü olur dalgadan sonra kullanırsın

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bişey olmaz rahatına bak sen

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
2 haftadır falan kullanıyodum hiç sıkıntı yoktu evade kapalı arada sırada combo falan atıyordum bugün ban yemişim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...