Beklemeni tavsiye ederim henüz kesin bir bilgi yok günlerce girilmeyen hesaplar da ban
ben bu ara reporttan dolayı banların atıldığını daha çok düşünüyorum adam akıllı hilenin önüne geçemeyince riot reportlara göre hareket etmeye başladı bence
report ve ticket lara çok önem veriyolar ben bir hesabımda normalde reportdan ban yemeyecek olan hesap adam ticktet attığı için ban yedi ( rakibe kasıtlı olarak skor verdim ama öyle 0-15 gibi sskorla değil 2 -8 bitirdim oyunu reportdan ban yemesi için baya bi ölmen gerekiyor ama ticket attıkları zaman yetkililer detaylı inceliyor maçı öyle karar veriyor yani ticket ile ban yeme şansın yüksek adamlar anlarsa )
hocam ticketlara da çok önem gösteriyorlar benim bi hesabım 2-9 oynadığım maçtan dolayı banlandı çünkü rakip ormana gidip adamlarla savaşıp ölüyordum sürekli takımdaki elemanın birisi özel olarak beni ticketlamış hesap bilerek skor vermekten banlandı yani ticket işi baya sıkıntı. report etse ban yemeyecektim çünkü onun için bi 17 18 defa bilerek ölmem gerekiyorDereceliden ve fresh hesaplardan uzak dur. Dereceli girmediğim hesaplarda bir sıkıntı yok. Aramda arena modunda sc ile oynuyorum.
Ban yememişler. Şu sıralar dereceli sıkıntı. Zaten bot hesaplara ağır ban atıyorlar
Evet hocam. Ticket sıkıntı harbiden. Parayla ticket bot satanlar gördüm. Bir hesaba 50 tane ticket attırıp banlatıyordu bot aracılığıyla.Post automatically merged:
hocam ticketlara da çok önem gösteriyorlar benim bi hesabım 2-9 oynadığım maçtan dolayı banlandı çünkü rakip ormana gidip adamlarla savaşıp ölüyordum sürekli takımdaki elemanın birisi özel olarak beni ticketlamış hesap bilerek skor vermekten banlandı yani ticket işi baya sıkıntı. report etse ban yemeyecektim çünkü onun için bi 17 18 defa bilerek ölmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?