Lol ban kaldırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lol de ban yedik diyelim bi şey vardı flood mu deniyordu bi program vardı basınca o flood kaldırıyordu bileniniz var mı yada anlatamamışta olabilirim

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Ban yersen hesabın komple gider , yeni bir hesap açarak devam edebilirsin , eüer HWID ban yersen de ya anaakrt değiştireceksin yada Spoofer kullanacaksın :) geçmiş olsun

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kanka cok zor kaldırırsın o banı kalkmaz buyuk ıhtımal

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ban yersen hesabın komple gider , yeni bir hesap açarak devam edebilirsin , eüer HWID ban yersen de ya anaakrt değiştireceksin yada Spoofer kullanacaksın :) geçmiş olsun
Makine banı ve IP banı olmadığını söylüyor birçok kişi, böyle bir şey yok diyorlar. Bunun doğruluğu nedir? RIOT games sanırsam sadece valorantta böyle bir uygulama yapıyormuş. LoL için aynısının geçerli olmadığını söyleyen birçok kişi var

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka artık ban açtırmak için torpil olması lazım arkadaşın riotta çalışması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Makine banı ve IP banı olmadığını söylüyor birçok kişi, böyle bir şey yok diyorlar. Bunun doğruluğu nedir? RIOT games sanırsam sadece valorantta böyle bir uygulama yapıyormuş. LoL için aynısının geçerli olmadığını söyleyen birçok kişi var
Evet lol de bu yok sadece o an oynadığın hesap ban yer yeni hesap ile devam edebilirsin yada 30 level bir hesap alabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Evet lol de bu yok sadece o an oynadığın hesap ban yer yeni hesap ile devam edebilirsin yada 30 level bir hesap alabilirsin
zamanında söylenenler söylenti miydi o halde? Ben de kullanmak istediğimden ötürü biraz fazla kurcalıyorum ve doğru bir şekilde ilerlemek istiyorum :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
lolde hesap banı yiyorsun başka bir hesaptan oynamaya devam edebilirsin banlanan hesabın banı bir daha geri açılmaz

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
zamanında söylenenler söylenti miydi o halde? Ben de kullanmak istediğimden ötürü biraz fazla kurcalıyorum ve doğru bir şekilde ilerlemek istiyorum :D
yeni bir hesapla oynamaya devam edebilirsin IP ban yada donanım banı gibi bir olay söz konusu değil LOL için

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
İlk defa senden duydum hocam. Varsa öyle bir şey faydalanalım :D

Yeryüzünde sadece katliam var
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kastettiğin şey spoofer ama oda lol de kullanılmıyor hocam geçmiş olsun. Botted hesaplar artık güvenilir değil. Handmade var elımde istersen veririm uyguna

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Lol hwid ban atmaz hocam :))

+ olarak söz konusu riot 3. parti yazılım kullanan kimseye acımaz hesap banın hiçbir şekilde kalkmayacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hesap banını hiç bir şekilde ne bir programla ne de support ile kaldırmazsın dostum üstüne flood ne demek spoofer demek istedin herhalde o da işe yaramaz LoL de yediğin banlar hesap banıdır geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar hesap banı ile ilgili bir ilgisi yok hesabın gittiğini bliyorum bir daha ki hesap için pc ye lop mu temizliyorduk bişey yapıyorduk onu diyorum

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Riot games'in attığı banı hiçbir türlü kaldıramazsın bu tür şeylere de inanma lütfen

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hiç bir şekilde kalkmaz. Desteğe yazsan bile.
Hesabın banının üzerinden 1 yıl geçtikten sonra bilgisayarının sıfırlandığını ve artık pişman olduğunu söylesen bile çok düşük ihtimal. Düşük değil imkansız.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sana atılan banı yetkililerden başkası kaldıramaz o hesabı unut artık yenı hesap actıgın halde hala durduk yere ban yiyorsan Spoofer kullanacaksın ben en son bi arkadasıma dededim Spoofer olmadı hala durduk yere yiyor banı ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...