Makine banı ve IP banı olmadığını söylüyor birçok kişi, böyle bir şey yok diyorlar. Bunun doğruluğu nedir? RIOT games sanırsam sadece valorantta böyle bir uygulama yapıyormuş. LoL için aynısının geçerli olmadığını söyleyen birçok kişi varBan yersen hesabın komple gider , yeni bir hesap açarak devam edebilirsin , eüer HWID ban yersen de ya anaakrt değiştireceksin yada Spoofer kullanacaksıngeçmiş olsun
Evet lol de bu yok sadece o an oynadığın hesap ban yer yeni hesap ile devam edebilirsin yada 30 level bir hesap alabilirsinMakine banı ve IP banı olmadığını söylüyor birçok kişi, böyle bir şey yok diyorlar. Bunun doğruluğu nedir? RIOT games sanırsam sadece valorantta böyle bir uygulama yapıyormuş. LoL için aynısının geçerli olmadığını söyleyen birçok kişi var
Bu mümkün değil hiç bir şekilde kalkmaz , ama bir yolu var %15 şansıdesteğe yazarsan bi ihtimal
zamanında söylenenler söylenti miydi o halde? Ben de kullanmak istediğimden ötürü biraz fazla kurcalıyorum ve doğru bir şekilde ilerlemek istiyorumEvet lol de bu yok sadece o an oynadığın hesap ban yer yeni hesap ile devam edebilirsin yada 30 level bir hesap alabilirsin
yeni bir hesapla oynamaya devam edebilirsin IP ban yada donanım banı gibi bir olay söz konusu değil LOL içinzamanında söylenenler söylenti miydi o halde? Ben de kullanmak istediğimden ötürü biraz fazla kurcalıyorum ve doğru bir şekilde ilerlemek istiyorum![]()
Lol hwid ban atmaz hocamBan yersen hesabın komple gider , yeni bir hesap açarak devam edebilirsin , eüer HWID ban yersen de ya anaakrt değiştireceksin yada Spoofer kullanacaksıngeçmiş olsun
iki kez kaldırttımRiot games'in attığı banı hiçbir türlü kaldıramazsın bu tür şeylere de inanma lütfen