Süper Üye
windsharp tamamıyle detected kullanmanızı önermem. zaten lpreborn windsharp ın bir benzeri aynı kodlar ile yazılmış. yetkililerin windsharp için uraşacagını sanmıyorum. sadece yamaya uygun olmasını saglıyorlar. lpreborn ban için geliştirildi üzerinde çalışıldı ve eminim gelecekte de lpreborn üzerinden çalışmalarına devam edicekler.Peki, WindSharp ona ne diyorsunuz? Bu sabah deneme amaçlı bir hesapta girdim ve daha oyundayken banlandım. WindSharp için ban süresi uzatma mevcut mu?
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.windsharp tamamıyle detected kullanmanızı önermem. zaten lpreborn windsharp ın bir benzeri aynı kodlar ile yazılmış. yetkililerin windsharp için uraşacagını sanmıyorum. sadece yamaya uygun olmasını saglıyorlar. lpreborn ban için geliştirildi üzerinde çalışıldı ve eminim gelecekte de lpreborn üzerinden çalışmalarına devam edicekler.
gecmis olsun baskanSonun da ban yedim arkadaşlar başka ban yiyen var mı ?
K tusuna basıp kapatırsın üstünde evade off yazar tekrar K ye basark da açarsınArkadaşlar bir sorum var şimdi üşendim farklı bir yere yazmaya falan hilede auto dodge nasıl kapatılıyor. Skilleri ve komboları otomatik yapmasını istiyorum ama auto dodge atmasını istemiyorum belli olmaması için. Teşekkürler şimdiden.
basit işlem olarak anlatmışlar o yuzden acıklama gereği duydum şimdi hocam LB yi kullanmaya basladıktan sonra siteden config ındır onu yukle oncelıkle nasıl yapacagın sayfada mevcut ondan sonra hilede yakalanmayı mınımuma ındırmek için dodge olayını shiftte taşıyor .herseyı full dodge yapıp dikkat cekmek yerine ölümcül vuruşlar ve kitleyen skıllerı dodgeluyor ve çok çok iyi oluyor spell mode yazıyor Shift e basarak yapıyorsun config yukledikten sonra umarım anlaşılır olmuşturArkadaşlar bir sorum var şimdi üşendim farklı bir yere yazmaya falan hilede auto dodge nasıl kapatılıyor. Skilleri ve komboları otomatik yapmasını istiyorum ama auto dodge atmasını istemiyorum belli olmaması için. Teşekkürler şimdiden.
bro öyle yapınca auto skillde kapanıyorK tusuna basıp kapatırsın üstünde evade off yazar tekrar K ye basark da açarsın
Boşluk tuşuna basınca üserine gidip hemde ddoge yapıyor ama diğerinde k tuşu ON sa yukarda otomatik yapıyor bişey yapmana gerek yokArkadaşlar bir sorum var şimdi üşendim farklı bir yere yazmaya falan hilede auto dodge nasıl kapatılıyor. Skilleri ve komboları otomatik yapmasını istiyorum ama auto dodge atmasını istemiyorum belli olmaması için. Teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?