Perma ban yiyen lol hesabı açılır mı?

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Perma ban yiyen lol hesapları açılabilir mi, haksız yere ban yediysek falan? Ben sadece 3 cümleden dolayı perma yedim, saçma! Daha önce hiç ban yememiştim o hesapta. Maksimum 14 gün yemem lazımdı. Riot'a söylesem, sizce açarlar mı hesabımı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Vefat eden birisi dirilir mi? Bunun cevabını biliyorsanız, sorunuzun da cevabını bilirsiniz.
ilk ceza perma yedim hemde tek oyundaki 3 cümleden sadece :balik: oyundaki ceza sebebi olan herşeyi tek oyunda yapsan tüm küfürleri tehditleri etsen ne yaparsan yap tek oyunda perma yememen lazım.yan hesapta o ban yememe sebep olan cümleleri 5 maç yazdım her maç küfür ve tehdit ettim ve bilerek feedledim ban yemedim oyundakilere reportlayın dememe rağmen.. ama bi baktım tebrik edip anahtar bile yollamışlar:thonkie:diğer bir yan hesaptada tekrar denemiştim 4 maç trolledim 3000 küfür tehdit etmişimdir ama zar zor ala ala 14 gün ceza aldım sadece. ama ana hesabım sadece 3 cümleden ban yedi 🥴. yani haksız yere perma yedigim ap açık ortada. açılma ihtimali yokmu? sırf yasuo mainim diye ağır ceza aldığımı düşünüyorum açıkçası. hesabımda 2m yasuo vardı heralde bir rioter 2m yasuo görünce kıl oldu garezine gitti perma atmak istedi haksız yere, adam en ufak bi sebepten herkese perma atar kimseyede hesap vermez ban atma yetkisi var sonuçta. adam sadece jungle farkı yazdığın için bile perma atar. kimseyede hesap vermez. istediğin kadar haklı ol. çok saçma
kısaca söylemek istedigim: haksız yere perma yiyen hesabın banı açılabilirmi? :uwot::peepoCry:

Son düzenleme:
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Açılmaz.

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Açılır kardeşim. ahirete kadar bekle orda açılır tüm banlı hesapların

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ilk ceza perma yedim hemde tek oyundaki 3 cümleden sadece :balik: oyundaki ceza sebebi olan herşeyi tek oyunda yapsan tüm küfürleri tehditleri etsen ne yaparsan yap tek oyunda perma yememen lazım.yan hesapta o ban yememe sebep olan cümleleri 5 maç yazdım her maç küfür ve tehdit ettim ve bilerek feedledim ban yemedim oyundakilere reportlayın dememe rağmen.. ama bi baktım tebrik edip anahtar bile yollamışlar:thonkie:diğer bir yan hesaptada tekrar denemiştim 4 maç trolledim 3000 küfür tehdit etmişimdir ama zar zor ala ala 14 gün ceza aldım sadece. ama ana hesabım sadece 3 cümleden ban yedi 🥴. yani haksız yere perma yedigim ap açık ortada. açılma ihtimali yokmu? sırf yasuo mainim diye ağır ceza aldığımı düşünüyorum açıkçası. hesabımda 2m yasuo vardı heralde bir rioter 2m yasuo görünce kıl oldu garezine gitti perma atmak istedi haksız yere, adam en ufak bi sebepten herkese perma atar kimseyede hesap vermez ban atma yetkisi var sonuçta. adam sadece jungle farkı yazdığın için bile perma atar. kimseyede hesap vermez. istediğin kadar haklı ol. çok saçma
kısaca söylemek istedigim: haksız yere perma yiyen hesabın banı açılabilirmi? :uwot::peepoCry:
Hayır, ve tekrardan söylüyorum, hayır.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Denemekten zarar gelmez ama %95 ihtimalle açmazlar. Anca binlerce çevresi olan bir yayıncı olacaksın ve haksız yere ban yediğini kanıtlarıyla birlikte göndereceksin de öyle açarlar.

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkaplanda oynadığım farklı bir oyun yüzünden ban yedim.. Vanguard gelmeden öncede oynuyordum ve bir sorun yoktu. Vanguard geldikten sonra 2-3 kere oynamışımdır lol zaten fakat 3. partiden ban yediğim söylendi. Aynı şekilde valorant hesabımda 2 ay sonra yedi.. 30 gün boyunca destek talebi oluşturudm mail attım.. Kısaca her şeyi yaptım fakat hesaplarımı asla açmadılar. Destek taleplerine bile yanıt vermeden kapatıyorlar. Kısacası haksız bir ban yedim. Arkaplanda olanlarda vanguard çok gereksiz tepki gösterdi ve 10 yıllık lol hesabım ve yanında valorant hesabımda ban yedi. Riot oyunu oynamıyorum. Kafam rahat. Stresli değilim. Sadece emeklerime üzüldüm o kadar. Yoksa ayda 1-2 kere lol 1-2 kere valo oynuyordum. Haksız ban yemek dediğim gibi emeklerime üzülmeme yol açtı o kadar.

Özetle: Ne kadar uğraşırsan uğraş ne dersen de açmıyorlar.

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Perma banlar açılmaz diye bir durum yok. Sadece mağdur olduğunu ispatlaman gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Benim hesabım çalınmıştı 1 sene önce, çalan kişiler feedleyip perma ban attırtmışlardı. Oyunlar arasındaki zaman farkına, oynadıkları karaktere vs dikkat çekerek destek talebi oluşturdum. Açtılar banı.

Üye
1 HİZMET YILI
riotun affı yok hocam kaç kere ticket attım bazı haksız yere yediğim banlarda. onlarda bile bir kılıf buluyorlar