Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben oyun içi rapor yememenin hemen hemen hepsinden daha önemli tutulması gerektiğini düşünüyorum. Örneğin csde yalnızca wh kullanırsanız ve legit oynarsanız asla ban yemezsiniz . İsterseniz 1000 liralık hile kullanın arkadaşlar, belli ettikten sonra her türlü yersiniz. Önemli olan legit oynamaktır.
bu sekile gerek oldugunu düsünmüyorum cünkü loglar daha önceden ban yediyseniz birdaha birdaha scle oynayınca hemen ban atmak icindir.
zaten hileyi inject ettiginizde lolün paneline veya ekranında o kullanıcı id nin bilgisi düsüyor gün gelincede ordan tek tıkla ban atıyor
yani bekletiyor anlık banlamıyor böyle yaparakta hesap satışı daha cok olmasına izin veriyor insanlar ticaret döndürüyor
ticaret dönerkende ticaretini yapanlar lolde botla xp kasıyor böylecede oyunda yüksek oyuncu gözükmesine sebeb oluyor
ban yememe sebebin sadece riotun iş yapmamasıydı bir önceki yamalarda yoksa hile detecteddi zaten inject ettiğin an oyuna ban yiyeceğin kesinleşiyordu riot tekrardan iş yapmaya başladı yine 15 gün temizliğini yapar riot ne script devri bitti ne de ban yeme sorunu kalktı kısaca.
arkadaşlar şuan loglarla bi alakası yok script incejt oldugu anda riotun anticheat sistemine takılıyor ve acc direk oto ban atıyor yani log olayı falan bundan önceki patch için geçerliydi şuan isterseniz 1 oyundan sonra oyunu silin tekrar kurun fayda etmez scripti anında agılıyor scripte güncelleme gelmesini bekleyin