3. Parti yazılım kullanılan hesaplara direkt olarak uyarı vermeden kalıcı bir şekilde ban atılıyorOkuduğum yazılara ve tecrübelere göre ( kimin ne kadar doğru söylediğin bilmiyorum ) kullandığın ayarlar çok fark ediyormuş. Yani tadında kullanmak gerekiyor. Çok göze sokulduğunda report edileceğiniz için %80 ban yersiniz. Ama direk ban mı atıyor yoksa uyarı mı geliyor onu bende bilmiyorum, bilen biri cevaplarsa sevinirim.
neler yaptın bro söyler misin bende yaptıklarını yapacağımben 1 senedir yemiyom gayet iyi ama ben ban seviyesini bazi etkenlerle düşürdüm araştirdim baya ama
bunun için programlar git araştir bulursun bende hemen vermem yani kusura bakma baya uğraştimneler yaptın bro söyler misin bende yaptıklarını yapacağım
aynı hileyi kullanmıyor muyuz zaten ? neyin programı brobunun için programlar git araştir bulursun bende hemen vermem yani kusura bakma baya uğraştim
brom kusura bakmada söylemem ben yani diksen söylemem bulacan knkam benden akrabalarim abim hepsi isteid vermedimaynı hileyi kullanmıyor muyuz zaten ? neyin programı bro
Ne gibi? Bizle de paylaşırsan sevinirim.ben 1 senedir yemiyom gayet iyi ama ben ban seviyesini bazi etkenlerle düşürdüm araştirdim baya ama