lol ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ben uzun süredir hesaba girmiyorum scriptsden dolayı ban yedim bir gireyim dedim hesaba girdi fakat oyna kısmı açık deil böyle diyor Uzaklaştırıldın Uzaklaştılma süreni ve roform kartını görmek için yeniden oturum aç ben oyunu çok bilmiyorum bunu kaldırıp girebilirmiyim ? bilenler yazabilirmi şimdiden teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
O ban hiç bir türlü kalkmaz script kullandığını kendin söylüyorsun sistemsel bir hata nedeniyle hesaba giriş yapılıyor fakat maç atamazsın sonraki yamada muhtemelen düzelir o yüzden uğraşma ticketla vs yeni bir hesap aç oyuna öyle devam et iyi forumlar :)

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
O ban hiç bir türlü kalkmaz script kullandığını kendin söylüyorsun sistemsel bir hata nedeniyle hesaba giriş yapılıyor fakat maç atamazsın sonraki yamada muhtemelen düzelir o yüzden uğraşma ticketla vs yeni bir hesap aç oyuna öyle devam et iyi forumlar :)
şuan peki ban yeme olayı varmı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Oyna nın kapalı olması yasaklandıgın anlamına gelir ve şuanda hala banwawe var ve bunun ne zaman bitecegi belli degil tavsiyem asıl hesabında kullanma

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ban kaldırılmaz. Yine ban yiyebilirsin eğer raporlarsa ve script kullandığın belli olursa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...