Uygun fiyatlı bir script bulamazsın artık vanguard var çünkü ban yiyeceksin her türlü o yüzden sana önerim kaliteli bir script satın alman önereceğim script'in adı private suite slotlu bir script kendisi aylığı 275 euro bandında geziyor vanguard çıktığından beri ban yok ve legit bir şekilde dilediğin rank'a kasabilirsin evet biliyorum bayağı pahalı bir script şu an piyasadaki tüm scriptler'in en iyisi kendim daha önce kullandığım için söylüyorum her şeyi üst düzey ben sana en iyisini öneriyorum başkasını da zaten sen tercih etmemelisin umarım yardımcı olabilmişimdirLol Script Arıyorum Şu Anlık Ban Yedirmiycek Uygun Fiyatlı Veya Ortalama Kaliteli Bir Sc Arıyorum
Legendsense hakkında ne düşünüyorsunuz ? ben onu almayı planlıyorum. bir tanıdığım bana şuanda en güvenilir sc lerden birisinin o olduğunu söyledi.Uygun fiyatlı bir script bulamazsın artık vanguard var çünkü ban yiyeceksin her türlü o yüzden sana önerim kaliteli bir script satın alman önereceğim script'in adı private suite slotlu bir script kendisi aylığı 275 euro bandında geziyor vanguard çıktığından beri ban yok ve legit bir şekilde dilediğin rank'a kasabilirsin evet biliyorum bayağı pahalı bir script şu an piyasadaki tüm scriptler'in en iyisi kendim daha önce kullandığım için söylüyorum her şeyi üst düzey ben sana en iyisini öneriyorum başkasını da zaten sen tercih etmemelisin umarım yardımcı olabilmişimdir
Güveniliri sorgulamak lazım kesinlikle oradan satın almamanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü kendileri o kadar fiyata script sattıkları yetmezmiş gibi bir de rat atıyorlar kullanıcılarına bunu ben değil birçok ls kullanıcısı da dile getiriyor size de almamanızı ve script'ler hakkında sormanızı tavsiye ediyorum bu piyasada ki tüm script'leri kullandığım için size yeterli ölçüde yardım sunacağıma sonuna kadar güveniyorum piyasada sadece tek bir script kaldı güvenilir onun dışındakiler vasattır benim için hem güvenilir hem de en iyisi her zamanın "private suite" adlı bir script zamanında vanguard gelmeden önce de kullandım tavsiye ederim kesinlikle bütçeniz yetiyorsa üstte zaten bahsettim script'ten dediğim gibi aklınıza ne tür soru geliyorsa sorabilirsiniz iyi akşamlar diliyorumLegendsense hakkında ne düşünüyorsunuz ? ben onu almayı planlıyorum. bir tanıdığım bana şuanda en güvenilir sc lerden birisinin o olduğunu söyledi.
teşekkür ediyorum. LS ye rat attıklarını bilmiyordum.Güveniliri sorgulamak lazım kesinlikle oradan satın almamanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü kendileri o kadar fiyata script sattıkları yetmezmiş gibi bir de rat atıyorlar kullanıcılarına bunu ben değil birçok ls kullanıcısı da dile getiriyor size de almamanızı ve script'ler hakkında sormanızı tavsiye ediyorum bu piyasada ki tüm script'leri kullandığım için size yeterli ölçüde yardım sunacağıma sonuna kadar güveniyorum piyasada sadece tek bir script kaldı güvenilir onun dışındakiler vasattır benim için hem güvenilir hem de en iyisi her zamanın "private suite" adlı bir script zamanında vanguard gelmeden önce de kullandım tavsiye ederim kesinlikle bütçeniz yetiyorsa üstte zaten bahsettim script'ten dediğim gibi aklınıza ne tür soru geliyorsa sorabilirsiniz iyi akşamlar diliyorum
Rica ederim ne demek umarım yardımcı olabilmişimdirteşekkür ediyorum. LS ye rat attıklarını bilmiyordum.
kim demiş ls rat atıyor diye kaç kez kullandım sıkıntı yasamadım bilmeden nie yorum ve reklam yapıyorsunRica ederim ne demek umarım yardımcı olabilmişimdir
Neticede kullandığınız şey 3.parti yazılım. Dün atmıyordu, bugün de atmıyor diye bir kural yok.kim demiş ls rat atıyor diye kaç kez kullandım sıkıntı yasamadım bilmeden nie yorum ve reklam yapıyorsun
nereden alabilirimUygun fiyatlı bir script bulamazsın artık vanguard var çünkü ban yiyeceksin her türlü o yüzden sana önerim kaliteli bir script satın alman önereceğim script'in adı private suite slotlu bir script kendisi aylığı 275 euro bandında geziyor vanguard çıktığından beri ban yok ve legit bir şekilde dilediğin rank'a kasabilirsin evet biliyorum bayağı pahalı bir script şu an piyasadaki tüm scriptler'in en iyisi kendim daha önce kullandığım için söylüyorum her şeyi üst düzey ben sana en iyisini öneriyorum başkasını da zaten sen tercih etmemelisin umarım yardımcı olabilmişimdir
I have used it many times and have not had any problemsWho said LS shoots rat? I have used it many times and have not had any problems. Why are you commenting and advertising without knowing?
Hocam bahsettiğiniz scriptin günlük veya haftalık seçenekleri bulunuyor mu ? aylık 10000 tl vermek için AKP M(illetvekili) cocuğu felan olmak lazım. 1 günlük veya haftalık seçenekleri varsa ben alabilirim.Uygun fiyatlı bir script bulamazsın artık vanguard var çünkü ban yiyeceksin her türlü o yüzden sana önerim kaliteli bir script satın alman önereceğim script'in adı private suite slotlu bir script kendisi aylığı 275 euro bandında geziyor vanguard çıktığından beri ban yok ve legit bir şekilde dilediğin rank'a kasabilirsin evet biliyorum bayağı pahalı bir script şu an piyasadaki tüm scriptler'in en iyisi kendim daha önce kullandığım için söylüyorum her şeyi üst düzey ben sana en iyisini öneriyorum başkasını da zaten sen tercih etmemelisin umarım yardımcı olabilmişimdir
Maalesef yok. Sadece aylık.Hocam bahsettiğiniz scriptin günlük veya haftalık seçenekleri bulunuyor mu ? aylık 10000 tl vermek için AKP M(illetvekili) cocuğu felan olmak lazım. 1 günlük veya haftalık seçenekleri varsa ben alabilirim.
hocam bugün söylediğiniz trojen olayını acı bir şekilde tecrübe ettim. steam hesabım çalındı.Güveniliri sorgulamak lazım kesinlikle oradan satın almamanızı şiddetle tavsiye ederim çünkü kendileri o kadar fiyata script sattıkları yetmezmiş gibi bir de rat atıyorlar kullanıcılarına bunu ben değil birçok ls kullanıcısı da dile getiriyor size de almamanızı ve script'ler hakkında sormanızı tavsiye ediyorum bu piyasada ki tüm script'leri kullandığım için size yeterli ölçüde yardım sunacağıma sonuna kadar güveniyorum piyasada sadece tek bir script kaldı güvenilir onun dışındakiler vasattır benim için hem güvenilir hem de en iyisi her zamanın "private suite" adlı bir script zamanında vanguard gelmeden önce de kullandım tavsiye ederim kesinlikle bütçeniz yetiyorsa üstte zaten bahsettim script'ten dediğim gibi aklınıza ne tür soru geliyorsa sorabilirsiniz iyi akşamlar diliyorum
Geçmişolsunhocam bugün söylediğiniz trojen olayını acı bir şekilde tecrübe ettim. steam hesabım çalındı.
Sağolun hocam. başıma bunun geleceğini bilseydim zaten hiç girmezdim sc işine. yılların steam hesabı gitti ve içinde hep pahalı ve güncel oyunlar vardı.Geçmişolsun
Hocam sizin bahsettiğiniz private suite adlı scriptte rat sorunu felan yok değil mi ? alırsak gene bu sorunları yaşamayız umarım.Geçmişolsun
Evet temiz bir script.Sağolun hocam. başıma bunun geleceğini bilseydim zaten hiç girmezdim sc işine. yılların steam hesabı gitti ve içinde hep pahalı ve güncel oyunlar vardı.
Hocam sizin bahsettiğiniz private suite adlı scriptte rat sorunu felan yok değil mi ? alırsak gene bu sorunları yaşamayız umarım.
hayır değil hocamarkdaşlar bu sitedeki script aktifmidir bilgisi olan bilgilendirebilrimi