LoL banlatmayan zoom hilesi var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
League of Legends ban atmayan, ücretsiz sadece zoom hack arıyorum. Var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
1 HİZMET YILI
lol de kesin tespit yapılıyor çaresi yok maalesef.

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
lol de kesin tespit yapılıyor çaresi yok maalesef.
sallama am1q hwıd ban bile yemiyorsun artık sadece zoom hilesi yok knk ama 8 saati 90 tl olan bir hile biliyorum adı engine soul kullandım gayet memnunum ve ban da yemedim istersen söyle aldığım siteyi atarım ve ban yesen bile zaten spoof var hilenin içinde

ama hanbot + bypass alırsan biraz daha tuzlu bir fiyatı var ama için rahat ban yemeden oynarsın spoofer olarak elix öneririm hanbotun günlük keyleri zaten 50 tl civarı sadece bypass biraz tuzlu

Üye
1 HİZMET YILI
sallama am1q hwıd ban bile yemiyorsun artık sadece zoom hilesi yok knk ama 8 saati 90 tl olan bir hile biliyorum adı engine soul kullandım gayet memnunum ve ban da yemedim istersen söyle aldığım siteyi atarım ve ban yesen bile zaten spoof var hilenin içinde

ama hanbot + bypass alırsan biraz daha tuzlu bir fiyatı var ama için rahat ban yemeden oynarsın spoofer olarak elix öneririm hanbotun günlük keyleri zaten 50 tl civarı sadece bypass biraz tuzlu
artık es 1 report da banlatıyor ben 2 hafta gibi bi sürede legit oynadım ama 4 tane hesap banlatım

UvisTR
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
artık es 1 report da banlatıyor ben 2 hafta gibi bi sürede legit oynadım ama 4 tane hesap banlatım
şuanda kullanıyorum adamlara sc olduğumu söylüyorum sence rep yemedim mi ve lol reportlara bakmıyor am1q reporta bakmayı bıraktım sg ticket aç görmezden gelicekler knk

ya loglarını temizlemedin yada eu da oynadın belki de sürekli olarak 0 11 oynadığın hesap da bir anda 30 4 gitmeye başladığın için ban yemişsindir

Üye
1 HİZMET YILI
şuanda kullanıyorum adamlara sc olduğumu söylüyorum sence rep yemedim mi ve lol reportlara bakmıyor am1q reporta bakmayı bıraktım sg ticket aç görmezden gelicekler knk

ya loglarını temizlemedin yada eu da oynadın belki de sürekli olarak 0 11 oynadığın hesap da bir anda 30 4 gitmeye başladığın için ban yemişsindir
kanka şöyle söyliyim boost yapmaya kalktık duom la ama ben 2 haftada 4 hesap duom ise es le 2 günde 2 hesap banlatı şuanda 1 report a gidiyor diye biliyorum dediğim gibi

Üye
1 HİZMET YILI
sadece scriptlerde bulunur tek zoom scripti yoktur muhtemelen

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
vanguarddan sonra er yada geç ban yiyorsun yememek imkansız gibi bir şey

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
I don't think it's possible that they won't ban you, but if so, let me know.

Üye
1 HİZMET YILI
sadece zoom hack boş iş alın bypass oynayın ben satıyorum isterseniz yazabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
cheatengine ile yapılıyor vgc bypass bulursan cheatengine ile yapabilirsin dc yigit81_