Onaylı Üye
League of Legends ban atmayan, ücretsiz sadece zoom hack arıyorum. Var mı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
sallama am1q hwıd ban bile yemiyorsun artık sadece zoom hilesi yok knk ama 8 saati 90 tl olan bir hile biliyorum adı engine soul kullandım gayet memnunum ve ban da yemedim istersen söyle aldığım siteyi atarım ve ban yesen bile zaten spoof var hilenin içindelol de kesin tespit yapılıyor çaresi yok maalesef.
artık es 1 report da banlatıyor ben 2 hafta gibi bi sürede legit oynadım ama 4 tane hesap banlatımsallama am1q hwıd ban bile yemiyorsun artık sadece zoom hilesi yok knk ama 8 saati 90 tl olan bir hile biliyorum adı engine soul kullandım gayet memnunum ve ban da yemedim istersen söyle aldığım siteyi atarım ve ban yesen bile zaten spoof var hilenin içinde
ama hanbot + bypass alırsan biraz daha tuzlu bir fiyatı var ama için rahat ban yemeden oynarsın spoofer olarak elix öneririm hanbotun günlük keyleri zaten 50 tl civarı sadece bypass biraz tuzlu
şuanda kullanıyorum adamlara sc olduğumu söylüyorum sence rep yemedim mi ve lol reportlara bakmıyor am1q reporta bakmayı bıraktım sg ticket aç görmezden gelicekler knkartık es 1 report da banlatıyor ben 2 hafta gibi bi sürede legit oynadım ama 4 tane hesap banlatım
ya loglarını temizlemedin yada eu da oynadın belki de sürekli olarak 0 11 oynadığın hesap da bir anda 30 4 gitmeye başladığın için ban yemişsindirartık es 1 report da banlatıyor ben 2 hafta gibi bi sürede legit oynadım ama 4 tane hesap banlatım
kanka şöyle söyliyim boost yapmaya kalktık duom la ama ben 2 haftada 4 hesap duom ise es le 2 günde 2 hesap banlatı şuanda 1 report a gidiyor diye biliyorum dediğim gibişuanda kullanıyorum adamlara sc olduğumu söylüyorum sence rep yemedim mi ve lol reportlara bakmıyor am1q reporta bakmayı bıraktım sg ticket aç görmezden gelicekler knk
ya loglarını temizlemedin yada eu da oynadın belki de sürekli olarak 0 11 oynadığın hesap da bir anda 30 4 gitmeye başladığın için ban yemişsindir
o manada değil vanguardın ban atmadığı demek istedimban yememek istiyorsanız hile önermem efendim![]()
hayır yok imkansız satılmıyor şuanda ama kendine özel kodlata bililirsinsadece scriptlerde bulunur tek zoom scripti yoktur muhtemelen
knk doğru söylüyon caresi yoklol de kesin tespit yapılıyor çaresi yok maalesef.
vanguard bypass var onluk sıkıntı yokda işte zoom hack veyatta ücretsiz sc yok ücretsiz bir hile olsa da kullanabilsekvanguardla iş zor ama vanguard bypass eden clientler var tavsiye ederim