Lol Bansız Scriptt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar lolde banlatmayan script var mı sadece belli edersek ban yiyeceğimiz sistemin asla algılayamayacağı varsa parası neyse verip alıcam razıyım bilen varsa kullanan varsa bana özelden yazıp hilenin linkini satın alma adresini atabilir

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
maalesef kanka öyle bişey mümkün değil parasıyla alsan bile anca 1 2 ay idare edersin keyif almak için.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
maalesef kanka öyle bişey mümkün değil parasıyla alsan bile anca 1 2 ay idare edersin keyif almak için.
bi arkdaş yazmıştı 1 yıldır kullanıyorum aprayla aldım ban yemedim diye elmasmıymış neymiş hiç belli etemden oynarsakta mı ban atar diyorsun kanka

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bi arkdaş yazmıştı 1 yıldır kullanıyorum aprayla aldım ban yemedim diye elmasmıymış neymiş hiç belli etemden oynarsakta mı ban atar diyorsun kanka
reis vallaha bildiğim kadarıyla injecte ettiğinden itibaren loglara düşüyor yani sen belli etsen etmesen de bir şekilde anlaşılacaktır riot bu yani hileye tolerans göstermiyor.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
reis vallaha bildiğim kadarıyla injecte ettiğinden itibaren loglara düşüyor yani sen belli etsen etmesen de bir şekilde anlaşılacaktır riot bu yani hileye tolerans göstermiyor.
anladım kral çok saol iyi akşamlar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
imkansız öyle bişey, her türlü yakalıyorlar eninde sonunda

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Forumda forum dışı hile site sitelerinin isimlerinin geçmesi kesinlikle yasaktır. (Özel mesaj dahil.) lock.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...