LoL banwave uyarı sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, MemoryUI üzerinden banwave'in olduğuna dair bir yazı veya uyarı penceresi koyulmalı. Böylelikle script açıp enjekte etmek isteyen arkadaşlarımız MemoryUI üzerinden uyarıyı gördükten sonra veya uyarı penceresinde banwave'in devam ettiğini ve yine de enjekte etmek isteyip istemediği sorulmalıdır. Böylelikle daha fazla kişi farkında olmadan ban yemek yerine bu sistemle önüne geçmiş olur.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Zaten detected yazıyor yani detected olan bir hileyi kullanmamak sizin elinizde

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dedected olab bir hileyi kullanırsan ban yersin zaten, bir de tek kişi üzerine istek yapılmıyor yoğun istek gelirse forumdaki kurucular-adminler gereğini yapıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Zaten detected yazıyor yani detected olan bir hileyi kullanmamak sizin elinizde
Bu konuda haklısınız. Ezevade kapalı bir şekilde humanizer ayarlı bir şekilde oynadığınız zaman en azından direkt yakalanmıyorsunuz. 15 seviye hesabımı 43 seviyeye kadar çıkardım. Nasıl kullandığınız sizlere kalmış. Bu son wave de yakalandım çünkü banwave başladığını bilmiyordum. Normalde forumu takip ederdim. Uzun süre ara verip geldiğimde banwave zamanına denk gelmişim farkında olmadan.
+1. Üstelik hile kullanıyorsun yani elbet ban yiyeceksin. Saçma geliyor hem hile kullanayım hem ban yemeyeyim demek.
Elbette herkes mutlaka yakalanacaktır. Bunun asla önüne bu şekilde geçemezsin fakat sürekli arka arkaya hesap banlatarak ban yeme riskini yükseltmek daha da saçma.
Post automatically merged:

Dedected olab bir hileyi kullanırsan ban yersin zaten, bir de tek kişi üzerine istek yapılmıyor yoğun istek gelirse forumdaki kurucular-adminler gereğini yapıyorlar.
Zaten bu durumun tartışılması için açılmış bir konu.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hile kullanıp bu tarz düşüncesiz hareketler sergileyenlere diyecek bir şey bulamıyorum. Script kullanıyorsun. ASLA BAN YEMEYECEKSİN diye bir şey yok. Elbet yiyeceksin. Bu 2-3 gün de olabilir 2-3 ay da. Adı üstünde hile kullanıyorsun. Ana hesaplarınızla girmemeniz gerektiğini biliyor olmanız gerek. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...