Onaylı Üye
Çok doğru yinede akıl edemeyip ben evade kullanmıyorum ya skin hilesi yapmıyorum diyip emek verdikleri para yatırdıkları hesapların ban yemeyeceğini sanan arkadaşlara üzüldüm.aynen bende mainde açtımda pek üzülmedim .D önemsemiyordum allahtan. hile açıyorsanız sonuçlarını düşünüceksiniz arkadaşllar
Herkes banlanacağını bilerek kullanmıyor malesef.ben anlamıyorum. herkes eninde sonunda banlanacağını bilerek açıyor ve kullanıyor. aylardır kullanırken hiçbir sorun yok ama ban yedikten sonra bi ağlama moduna geçiyorlar. ''her şey yalanmış, penta attım ne oldu'' gibi cümleler kuranlar var çok trajik.
Dün gece fark etmeden main hesabımla yarım aram oynadım 12.dk de falan fark ettim direk kapattım banlanırsa account çok üzülecem gerçekten.
bende tam tersi oldu ana hesap kaldı yan hesaplar gittiben ana hesapta 2,3 kere hıle açtım yan çarımda full hıleli oynadım lakın ana hesap banlandı yan çarım banlanmadı bende bugun oyunu sıldım
Elimde 3 tane acc vardı 2 tanesinde fazla oyun atıyordum 1 tanesinde günde 1-2 tane sadece çok attığım 2 hesap gitmiş 1 tanesi kalmış sadece çok oyun çok risk galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?