Lol (Banwave)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkesin merak ettiği ban wave sonunda geldi.
Kayıplarımız çok fazla :D

3 tane hesabım ban yemiş yiyeceklerini bildiğim için hiç üzülmedim tavsiyem çok emek verdiğiniz rp çektiğiniz hesaplarda ve oyunlarda kesinlikle hiçbir hile kullanmayın.

Hepimize geçmiş olsun.
Edit:Birlikte oyunlar attığımız ikimizinde evade skinchanger kullandığımız arkadaşımın hesabı ban yememiş bazı arkadaşlar aradan kaçabiliyor demek ki :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aynen bende mainde açtımda pek üzülmedim .D önemsemiyordum allahtan. hile açıyorsanız sonuçlarını düşünüceksiniz arkadaşllar :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ben anlamıyorum. herkes eninde sonunda banlanacağını bilerek açıyor ve kullanıyor. aylardır kullanırken hiçbir sorun yok ama ban yedikten sonra bi ağlama moduna geçiyorlar. ''her şey yalanmış, penta attım ne oldu'' gibi cümleler kuranlar var çok trajik.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aynen bende mainde açtımda pek üzülmedim .D önemsemiyordum allahtan. hile açıyorsanız sonuçlarını düşünüceksiniz arkadaşllar :)
Çok doğru yinede akıl edemeyip ben evade kullanmıyorum ya skin hilesi yapmıyorum diyip emek verdikleri para yatırdıkları hesapların ban yemeyeceğini sanan arkadaşlara üzüldüm.
ben anlamıyorum. herkes eninde sonunda banlanacağını bilerek açıyor ve kullanıyor. aylardır kullanırken hiçbir sorun yok ama ban yedikten sonra bi ağlama moduna geçiyorlar. ''her şey yalanmış, penta attım ne oldu'' gibi cümleler kuranlar var çok trajik.
Herkes banlanacağını bilerek kullanmıyor malesef.

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
benim'de dün gece bir hesabım ban yedi ama sabah bir hesabım aklıma geldi ona girdim baktım ban yememiş dakikalar öncesi aram takviyesi ile mavi öz kasmak için hesabıma tekrar girdim aram takviye hilesini açmadan ban yediğimi fark ettim çara girer girmez sad :( [tavsiyelerin için sağ ol] bende önermiyorum ana hesabınızı riske atmayın açın bir yan hesap bakın eğlencenize]

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben yememişim :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bu hep böyleydi böyle kalacak yapacak bi şey yok, leaguesharp zamanından sonra rito çok zaman harcadı scriptleri batırmak için, pre-season olduğu için 1-2 ay daha yeni patch gelene kadar ban yemez. sonra haftalık olarak hesap gümletmelerine devam

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben ana hesapta 2,3 kere hıle açtım yan çarımda full hıleli oynadım lakın ana hesap banlandı yan çarım banlanmadı bende bugun oyunu sıldım

Üye
8 HİZMET YILI
Benimde yememiş allahtan abartılmadığı sürece bi sorun yok bence diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Dün gece fark etmeden main hesabımla yarım aram oynadım 12.dk de falan fark ettim direk kapattım banlanırsa account çok üzülecem gerçekten.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Elimde 3 tane acc vardı 2 tanesinde fazla oyun atıyordum 1 tanesinde günde 1-2 tane sadece çok attığım 2 hesap gitmiş 1 tanesi kalmış sadece çok oyun çok risk galiba

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ana hesabımdada kullanda 2 yan hesapdada kullandım ana hesabım banlanmamış yan hesaplarım banlanmış ana hesapda banlansa umurumda değil hile yapıyoruz ağlicak değiliz =)
ben ana hesapta 2,3 kere hıle açtım yan çarımda full hıleli oynadım lakın ana hesap banlandı yan çarım banlanmadı bende bugun oyunu sıldım
bende tam tersi oldu ana hesap kaldı yan hesaplar gitti

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Cok kullanıp az kullanmakla alakası yok sen kullanmasan bile adamı tilt edip adam seni report ederse gözlem altına alınıyorsun :D bu bu kadar basit yani ben siteden bakıyorum 20maçın 5inde reportlanmışım aynı konu dahilinde 5kere report edilmemde yeterli herhalde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...